2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی به بچه ات داره . اگه بچه‌های باشه که تمام مدت بخوای دنبالش بدویی و خودشو تو خطر بندازه ، هر سفری بری سخته 

ولی من خودم بعد مادر شدن زمانی از سفر لذت میبرم که یه بچه‌هام خوش بگذره

یعنی از تفریح و لذت اونا بیشتر لذت میبرم تا اینکه خودم تفریح کنم😊

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

اره اولین بارمونه بعدبا تور بهتره یا خودمون بریم

تور تور تور حتما با تور بریذ قیمتش نفری دو سه میلیون تفا‌وت میکنه

تور جیز خاصی نیس ک هتلتو بهت میده پروازتو تعیین میکنه خودتون باید برید بچرخیذ اونا ک جایی نمیبرن شمارو

کشتی تفریحی رو حتما رفتیذ کیش کشتی امیرکبیر رزرو کنید برید

پاراسل سوار شید

ساحل کرجان ساحل مارینا برید موتور سوار کنید شبا

رستوران کوه نور برید یه وعده شام یا ناهار غذاش عالیع

خلاصه اینطوری دگ

اره اولین بارمونه بعدبا تور بهتره یا خودمون بریم

بنظرم هتل بین الملیی کیش خیلی خوبه ما رفتیم هم هتل یژرگ و خوبی بود از لجاظ تمیز اینا هم نزدیک دریاس ۵ دقیقه فاصلع داره با دریا پیاده همش میتونید برید پول به تاکسی ندید برای دریا رفتن 

چرا میخندی

میگن تنها جای لاکجریه ایران میشه...خندم اومد..من بندری ام و کلی قوم و خویشام کیش زندگی میکنن..اما شهرهای دیگه کشور مثل اصفهان مشهد شیراز کردستان بیشتر دوست دارم 

میگن تنها جای لاکجریه ایران میشه...خندم اومد..من بندری ام و کلی قوم و خویشام کیش زندگی میکنن..اما شه ...

خوب چون گرون در میاد مسافرتش و تفریحاتش گرون و لاکچری به خاطده اونه وگرنه امکانات نداره و کوچیکه 

میگن تنها جای لاکجریه ایران میشه...خندم اومد..من بندری ام و کلی قوم و خویشام کیش زندگی میکنن..اما شه ...

بخدا لاکچری تره خب کیش نسبت به جاهای دگ ایران اصفهان کجاش خوبه خدایی من دوس ندارم 

حاهای دگ ایران همش مث تهران شهر ماننده

اکا میش خب دریاس هم جزیرس به قولی

توی ایران فقط کیش بدرد مسافرت میخوره وگرنه ارژش نداره توی ایران بری مسافرت بهتره بری خارچ مسافرت جدی میکم