2777
2789

ی چیزای و اصلا نمیدونستین یا متوجه ش نبودین یا حسش نمیکردین یا عقل یا حستون نمیرسید!؟ 

اگه اره مثال بزنین لطفا 

من ی مثال میزنم ببینین براتون قابل باوره یانه

مثلا 

مادری بچه شو ول کنه طلاق بگیره 

ولی الان دلش نیاد با بچه فعل یش چنین کاری کنه

قبلا حس و عقلش اینجوری نبود

آره فک میکردم زندگی کنار مادرشوهر خوبه هوامو داره کمکم میکنه تو بچه داری ولی متوجه شدم ری دم و آبم قطعه🤕🤕

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این قابل باور نیست . یک زن وقتی مادر میشه غریبزه مادری از همون دوران جنینی فعال میشه . 

اینکه یه مدت بچه رو نخوای بعد بخوای نرمال نیست مگر نفعی داشته باشه

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

آره فک میکردم زندگی کنار مادرشوهر خوبه هوامو داره کمکم میکنه تو بچه داری ولی متوجه شدم ری دم و آبم ق ...

آره منم چهار پنج سال مادرشوعرمو فرشته الهی می‌دیدم خدایی هم اخلاقش خیلی بهتر از مادرم بود بامحبت بود خبر چین و آدم فروش نبود  ولی بعدها فهمیدم تا وقتی براش کار میکنم عزیزم یه روز حالم یهویی بد شد سفره رو ول کردم رفتم اون روش رو نشون داد 

اما مادرم از اول بد بود 😄

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
اره

بله قبول دارم 

این دروغ کلیشه ای رو تو مغزمون کردن که بچه ها هیچ فرقی ندارن همشون رو یه اندازه دوست داریم 

ولی همیشه یه بچه از بقیه عزیزتر میشه یکی هم کلا نادیده گرفته میشه و زجر میبینه 

قدیما که تعداد بچه ها بالا بود اینطوری بود ولی الان رو نمی‌دونم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
بله قبول دارم این دروغ کلیشه ای رو تو مغزمون کردن که بچه ها هیچ فرقی ندارن همشون رو یه اندازه دوست د ...

اینم درست 

ولی منظور من اندازه دوست داشتن نبود 

عقل و احساس مادر و گفته م