2777
2789
عنوان

ی راهنمایی خواهرانه میشه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 40 پست

نصیحت خواهرانه همین بس که هیچوقت با همکلاسیت وارد رابطه عاطفی نشو😂

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجز اعصاب خوردی و حاشیه چیزی نداره ، از ۱۰۰ درصد این دوستی های هم دانشجویی فوقش ۲ درصد به ازدواج بکش ...

نمیدونم چیکار کنم اولین رابطمه خیلی تنهام نمیدونم باهاش چیکار کنم

کاربر آقاست

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
رل بزن ولی بیرون دانشگاه دانشگاه کلا حاشیه داره ، فقط دنبال یه نقطه ای میگردن که چیزی بگن

کاری به مکانش ندارم 

نمیدونم این از درس و زندگی میافته ؟

آینده اش بخاطره من تباه نشه

منم اهل دوست پسر نیستم کلا ترد شدم از این حالت حس وحشت دارم میترسم کسی بهم نزدیک بشه خدای نکرده بهم ...

من پسرم 

ی جوری برخورد کردن دیدمون نسبت به هم عوض شده

کاش ما دخترا اینقدر دلمون مهربون و ساده نبود هیچکس بخاطر درس دین و زندگی آینده ش تباه نمیشه مگه بچه ...

ممکنه سرنوشت شغلی و..... ی نفر عوض بشه با تصمیمات اشتباه