2777
2789
عنوان

یعنی میشه منم مامان شم🥺🥲😔😔

335 بازدید | 56 پست

این ماه حتی قرص محرک خوردم هم آمپول آزادسازی زدم ولی انگارنه انگار🥺😔اصلاهیچ علامتی ندارم حتی بعدتزریقم امروز۱۹سیکلمه یعنی بازم نشد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان میشی گلم صبور باش دوست من ناامید شده بود یهو با جیغ و داد گفت باردارم بعد دوازده سال بدون هیچ دارویی

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
انشالله مامانم میشی من که تا یکی دوسال دیگه قصدشو ندارم

چند سالتونه؟

میشه برا منم دعا کنید در آستانه ۴۰سالگی هستم و دومین انتقالمم منفی شد این آخرین انتقالم بود چون دیگه جنین نداشتم بخدا گفتم که این آخریه کمکم کنه نمیدونم چرا منو فراموش کرده آخه من الان دوباره برم تخمک کشی و انتقال یک سال طول میکشه بچه من مادر ۴۱ساله میخاد چکار آخه!

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
اره منم دکتر برام ایوای نوشت ولی انجام ندادم گفتم طبیعی اقدام میکنم خدا خودش بخواد میده نده ام حکمتی ...

چند سالته؟

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
ما خودمون همین مراحلی که گفتیو رفتیم ، اون ماه جواب نداد ولی اثرشو رو ماه بعدی گذاشت و تست بارداری م ...

من فولیکولام اینابدنبودولی نمیدونم چراهیچی نمیفهمم بدون علامتم