2777
2789
عنوان

بنظرتون این دختر

79 بازدید | 28 پست

دختری که ۲۵ سالشه تا حالا هیچکاری تو زندگیش نکرده افسردگی شدید داشته کار نکرده دوستی نداره روابط اجتماعیش صفره همش تو خونه بوده جایی نمیرفته دوست پسر و خواستگار نداشته هیچوقت، با همه قطع رابطه بوده یه لیسانس مسخره جغرافیا هم گرفته حتی گوهینامه هم نگرفته  یه خواهر ۱۵ ساله داره که بیماری اتیسم داره بیشتر کاراش با اینه میتونه از این به بعد تو زندگیش موفق بشه و پیشرفت کنه یا باید سرشو بذاره زمین بمیره؟

عزیزم 

دقیقاااا شرایط شمارو داشتم دقیقاااا 

و خیلی کارها هم کردم 

پس تلقین نکن شروع کن هیچوقت دیر نیست 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون ی تایمی حالت بد بوده دلیل نمیشه بری بمیری. 

دوست منم داره جغرافیا میخونه و این به تو برمیگرده ک چجوری بتونی از این مدرکت در راستای ی شغل استفاده کنی. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
چیکار کردین؟من الان باید چیکار کنم خیلی گیجم؟

ورزشم رو ادامه دادم شدم مربی 

دوتا مدرک گرفتم تو دو حوضه مختلف 

کتاب می‌نویسم 

نقاشی میکنم 

اما هنوز دوستی ندارم و با کسی ارتباط نمی‌گیرم 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

اتفاقا خیلی اینده خوبی خواهد داشت: به شرط اینکه بره افسردگی رو درمان کنه

یه دوست داشتم مادرش مریض شد حدود 5 یا 7 سال از مادرش نگهداری کرد و از درس و ازدواج موند دوستان دیگه همه ازدواج کردن سرکار رفتن و اینا

این بعد از همه ما ازدواج کرد بقدری شوهرش خوبه و زندگی خوبی داره یعنی بین همه دوستان بهترین ازدواج مال این بوده و هست شاید یکی دو سال اینور اونور ولی با کیفیت تر شد

شما هم همینی الان داری زحمت خواهرتو میکشی مطمئن باش خوبی با خوبی جواب داده میشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس