2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی می خونم آرامش دارم و احساس می کنم ارادمو قوی می کنه، اگه نتونم بخونم احساس عصبانیت و افسردگی می گیرم، واقعا روی خلق و روحیاتم اثر می کنه 

آن‌هـایـی کـه به تنهایـی پـرواز می‌کننـد؛ بال‌هـای قوی‌تـری دارنـد.  پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آن‌کـه به انـدازه‌ی فاصـله‌ی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚

من زیادنمی خونم فقط میدونم اگه بخونی باعث ارامش خودت میشه این ازهمه مهم ترهس واینکه تانسل ها بعد اثر ...

دقیقا عین این مطلب در سوره کهف هست در جریان خضر و حضرت موسی  که چون پدر و مادر اون بچه ها آدمهای خوبی بودن خداوند به لطف خودش اموالشون رو توسط خضر حفظ کرد.

من هر روز سوره یس ،الرحمن ،واقعه رو میخونم ثوابش رو هدیه میکنم به تمام درگذشتگان و پدر عزیزم و تمام کسانی که میشناختم الان نیستند بعد هر روز سوره های ذاریات،طلاق،مزمل،شرح رو به خاطر برکت رزق و روزی میخونم خدا شاهده با پول کارگری که همسرم شرکت کار می‌کنه همیشه تو خونه امون همه چی به وفور هست گشت و گذار به راهه و خرید پوشاک و وسایل هم هر موقع بخوام با خیال راحت میکنم  اینم قطعاً از برکات سوره هایی که میخونم هست بعد هر روز  سوره اعلی و شمس به اونور همه سوره های جز ۳۰ رو میخونم و به عنوان صدقه هدیه میکنم آرامش خاصی میگیرم میدونم هر اتفاقی که بیافته خداوند مهربان به برکت این سوره ها پایین ترین شدت و در نظر میگیره در ضمن به برکت تمام سوره هایی که میخونم گناه تاجایی که میتونم انجام نمیدم اینا همه از لطف و کرم خداوند مهربانه، الهی که همه امون به راه راست هدایت بشیم 🤲🌹🌹

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
دقیقا عین این مطلب در سوره کهف هست در جریان خضر و حضرت موسی که چون پدر و مادر اون بچه ها آدمهای خوب ...

اول اینکه تمام عموهام وبابام نمازخون وقران خون بودن.بعداینکه نمیگم همه اما اکثرنوه ها باشخصیت وعاقبت بخیرهستن.همه جا استثنا هس.اما خانواده پدریم خیلی باشخصیت هستن.چه دختر چه پسر.تاحالا نشده یکی ازدخترها خدایی نکرده باکسی دوست بشه اتفاقی براش بیفته. خیلی عاقل هستن.خشک مذهب هم نیستیم اما اکثراعاقبت بخیرهستیم.احترام پدرومادر رو زیاد داریم.شایدباورت نشه خیلی جاها ممکنه بوده خودمن بخام خطایی بکنم اما نتونستم مطمئنم قران خوندن ونمازخوندن بابام وپدربزرگم تاثیرداره.خیلی جاها میشدخ که به بدترین شکل اتفاقی برام بیفته که زندگیم نابودشده اما دقیقا همون لحظه همه چی بخیرگذشته