2777
2789
عنوان

دوivf منفي و يه سقط

32 بازدید | 6 پست

خانما من بعد از دوبار انتقال منفي ويه سقط ك بارداري طبيعي داشتم دكترم همسرم را دوباره ارجاع داد پيش دكتر اورولوژيست ك تشخيص واريكوسل دادن و تازه عمل شده،من مشكلي ندارم فقط ذخيره ام كمه الانم قرص اووابوست روزي سه عدد مصرف ميكنم اگه تجربه دارين عزيزان كمك كنيد ايا طبيعي باردار ميشم يا دوباره بايد ivf انجام بدم ممنونم🌸😘

وای خدایا من سه ماه طبیعی اقدامم هنوز نشدم اند‌متریوز دارم ذخیرم یکو خرده ای هست میگن کمه ذخیرت اواپوست میخورم روزی دوتا

همسرمم مشکل اسپرم داره داره دارو مصرف میکنه امپول میزنه اینا

دکترمون کفته ماه بعد اگر نشدیم بریم ای یو ای کنیم 

اگر ای یو ای نشد ای وی اف

خیای ناراحتم خیلی اضلا حوصله تینکارارو نداشتم 

دعا کن حامله شم حداقل با ای یو ای 😓😓😓😓😓

بنظره من مشکل من و شما قابل رفع هست 

این اسپرم های مردان هست ک اصلا یکم بهتر میشه اما درست نمیشه ک باعث میشه سقط میشه یا نتیجه منفی میشه 

مشکل مردا سخت حل میشه اجب گرفتاری شدیم 

وای خدایا من سه ماه طبیعی اقدامم هنوز نشدم اند‌متریوز دارم ذخیرم یکو خرده ای هست میگن کمه ذخیرت اواپ ...

دكترم ميگفت وقتتو واسه iuiنزار درصدش پايينه حالا من بايد سه ماهي صبر كنم تا نتيجه ازمايش هاي جديد اسپرم همسرمو بگيرم ببينن وضعيتش بهتر شده يا نه اما دكتر اورولوژ گفت بايد بعدش بريدivfطبيعي نميشه😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دكترم ميگفت وقتتو واسه iuiنزار درصدش پايينه حالا من بايد سه ماهي صبر كنم تا نتيجه ازمايش هاي جديد اس ...

خودت مگ نمیکی دوبار ای وی اف کرده منفی شده مشخص نمیشه ک 

ای یو ای بشه یا نشه 

چطور ای وی اف جرا پس نشده براتون پس 

به جزف دکترا نیست 

خودت مگ نمیکی دوبار ای وی اف کرده منفی شده مشخص نمیشه ک ای یو ای بشه یا نشه چطور ای وی اف جرا پس نشد ...

من شوهرم چون ضعيف بود گفت iui نكن .انشالله براي شماحتما ميگيره.الان حتي ivfهم براي من جواب نداد اخر همسرم عمل كرد.شما اووابوست چند وقته ميخوري