2777
2789
عنوان

مگه قدیم چایی رو تو استکان و نعلبکی نمیخوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مهمونی تا مهمونی چای میخورم😁

من صبح جمعه به جمعه چای درست میکنم شاید بخورم ولی متاسفانه مهمونی هم چای بیارن نمی‌خورم با اینکه میگن حتما بخورید شاید فقط همونو برای پذیرایی داشته باشن ولی واقعا نمیتونم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
باید بگم که روزی ۲ الی ۳ لیوان قهوه میخوردم یه تایمی (لیوان _فنجان بزرگ) و زنده موندم .اما بعدش به ش ...

منم یه تایمی مجبور بودم شبا بیدار باشم

لیولن لیوان اسپرسو میخوردم

هر لیوانش اندازه ۴شات بود!

اونقدررر خوردم ک دیگ الان بوش میاد تهوع میگریم

پدر شوهر من هنوزم از استکان کمرباریک و‌نعلبکی استفاده می‌کنه و‌ما تو خونمون بخاطر اون به‌دست کمر بار ...

پدر شوهر منم اگه استکان کوچیک و کمر باریک نباشه چای بر نمی‌داره و خونه هرکی باشه میگه تو این چیزا چای نمیخورم 😐

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

الان بیشتریا ماگ دارن 

هر ماگ سه تا لیوان گنجایش داره😅

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
منم یه تایمی مجبور بودم شبا بیدار باشملیولن لیوان اسپرسو میخوردمهر لیوانش اندازه ۴شات بود!اونقدررر خ ...

دقیقااااااااااااا منم

وای یعنی یه مدت بوی قهوه رو حس میکردم میخواستم بمیرم 

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

پدر شوهر منم اگه استکان کوچیک و کمر باریک نباشه چای بر نمی‌داره و خونه هرکی باشه میگه تو این چیزا چا ...

الان همه فامیل همسرم و مادرم تو خونشون استکان کمر باریک دارن بخاطر پدر شوهرم 😅میگه لذت داره چاییش

الان همه فامیل همسرم و مادرم تو خونشون استکان کمر باریک دارن بخاطر پدر شوهرم 😅میگه لذت داره چاییش

اینا هم همینطور خودممم داشتم که دخترم شکست همشو نخریدم چون دیگه باهم رفت و امد نداریم 

من صبح جمعه به جمعه چای درست میکنم شاید بخورم ولی متاسفانه مهمونی هم چای بیارن نمی‌خورم با اینکه میگ ...

من قبلا نمیخوردم مهمونی هم

ولی الان دلم میکشه بخورم

خانه شماره 12 میدان گریمولد