2777
2789
عنوان

بنظرتون خانواده ی شوهرم چی میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 31 پست
نه واحد بالاشون خالیه میترسم بگه برگردیم اونجا من با زور و آبروریزی یکساله تازه مستاقل شدم

ان شاالله بهترین اتفاقا برات بیفته میفهمم سخته پدرشوهرمنم فوت کرده خانواده همسرم اسیرمون کردن،بعضی از اینطور خانواده ها خیلی خوبن اما بعضیاشون سواستفاده گرن شدیدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره جوونه ۷

امید وارم  نخاد رو زندگیتون خراب بشه و مسعولیت زندگیشو بندازه رو دوش شما 

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
سن و سال برادرای شوهرت جوری نیست که نیاز به تر و خشک کردن داشته باشن و جوون بالغن و از اب و گل دراوم ...

قبلا هم خیلی خرجشون میکرد و الویتش بودن سر همین کاراش هیچی نداره الان دیگه رسماً بدبخت شدم 

قبلا هم خیلی خرجشون میکرد و الویتش بودن سر همین کاراش هیچی نداره الان دیگه رسماً بدبخت شدم

اصلا نزار از یه حدی که به زندگی خودت لطمه بخوره کمک کنن اگه واقعا مادر شوهرت ندار بود و کمک لازم و شمام داشتین خب در حد توان کمک وظیفشم بود اما اینکه بخان سواستفاده کنن و کنارش حس و زندگی شما خراب بشع ظلمه..با شوهرت اروم و منطقی صحبت کن جبهه نگیر و بد اونا رو نگو الان داغداره بیشتر از همیشه هوای اونا رو داره بگو منم دلم میخاد کمکشون کنیم منم ناراحتم ولی از راه درست ی جاهایی خودت پیشنهاد بده مثلن ی شب بمونین یچیزی بخرین تا بفهمه توعم میخای 

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
دقیقا شوهر من بزور می‌ره خونه ی پدرم چندماه یبار

منم شوهرم واسه خانواده ام هیچ کاری نمیکنه ولی انتظار داره من همش کمک دست مادرش بشورم و بسابم و کاراشون رو کنم 

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 
امید وارم نخاد رو زندگیتون خراب بشه و مسعولیت زندگیشو بندازه رو دوش شما

با خواهرش حرف میزد می‌گفت دلم واسه پسر بزرگم میسوزه تمام مسئولیتا افتاد گردن اون😔خواهرشم گفت دوتا پسردیگه داری اونو ولش کن زن و زندگی داره

منم شوهرم واسه خانواده ام هیچ کاری نمیکنه ولی انتظار داره من همش کمک دست مادرش بشورم و بسابم و کاراش ...

من این چندهفته پدرم دراومد یکسره خونه ی اونا کوزتی میکردم.تازه سه روزه اومدم خونم ولی بازم هرروز سر میزنم

با خواهرش حرف میزد می‌گفت دلم واسه پسر بزرگم میسوزه تمام مسئولیتا افتاد گردن اون😔خواهرشم گفت دوتا پ ...

والا بگو اگه دلت میسوزع مسعولیت ننداز گردنش باید بدونع پسری که زن و بچع دارع اولویت زندگی همونان