2777
2789
عنوان

رابطه دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 42 پست
بعضی ازمردا تاقبل از عقد خیلی مشتاقن که به زنشون دست بزنن وقتیم دست زدن دیگه بعداز عروسی اونجوری قبل ...

من خودم الان نامزدم 

مجرد که بودم میگفتم خیلی مسخرس حالا رابطه تو عقد یا بعد ازدواج چ فرق داره ولی الان میفهمم زبونت واسه مرد درازه اگه حدود حفظ کنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دقیقا

پس برای همونه عزیزم سعی کن بیشتر باهاش همراهی و هم دردی داشته باشی یکم ک ذهنتش خلوت شه خودش میاد سمتت

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
یعنی میخای ک کامل برقرار کنه 🤨🫤

نه... تعریف می‌کنه ولی نه بوسی نه چیزی رابطه نخواستیم اصلا تنها هم میشیم می‌خوام ببوسمش و ... میگه رشته الان یکی میاد یا سریع میخواد در بره 

من خودم الان نامزدم مجرد که بودم میگفتم خیلی مسخرس حالا رابطه تو عقد یا بعد ازدواج چ فرق داره ولی ال ...

دقیقا به هیچ عنوان نزار زیاد بهت نزدیک بشه تا عقد تشنه نگهش دار تا بعد عقد ازش دورنشه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

چرتو پرت میگی ینی چی قبل عقد بهت دس زده علان همین میشه چه ربطییییی داره ربط گوز ب شقیقه

ربط داره خیلیم ربط داره برو کنار بزار باد بیاد دیگه ریپلایی نکن

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.