2777
2789
عنوان

چطوری روضه خانگی بندازم

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 31 پست
اگر لایق باشم حتما عزیزمشما دعا کنید مقدمات فراهم شه من رو در جایگاه برگزار کننده مجلسشون بپذیرن

مطمئن باش وقتی به دلت افتاده حتما لایقی و میتونی 

میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اون ادایی هارو دعوت نکنه.؟؟؟؟؟؟خداروشکر مجالس اهل بیت رو به شما نمیسپارن.....

بله آدما حق دارن واسه آرامش روان شون خودشون تعیین کنن با چه کسایی در چه حد معاشرت داشته باشن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چندبارروضه انداختم مثلا یه جایی روضه رفتم اون خانومی که روضه خون بودشمارشوگرفتم بهش گفتم تشریف بیاریدمنزل ماروضه داریم هرکسی روهم میدونیداهل روضه هستن بیاریدبه همسایه هامونم گفتم همسایه هایی رم که نمیشناختم ولی میدونستم چادری ومحجبه هستن زنگشونو زدم پلاک وطبقه روگفتم وبهشون گفتم روضه داریم خوشحال میشم تشریف بیارید

برای روضه هم اگرروز وفات مینداختم حلوا یاازقنادی میگرفتم روز قبل یاخودم درست میکردم باخرماوگردوی داخلش باچای پذیرایی میکردم البته روزای سرد ولی روزای گرم تابستون وبهار شربت وکیک یزدی میدم چای هم تعارف میکنم یه پارچ ولیوان یه بارمصرفم رومیز میذارم هرکی خواست خودش برداره چندباردستم باز بود پک درست کردم موز وخیاروسیب وکیک یزدی وابمیوه وشکلات داخلش گذاشتم هم اینکه باچای وخرماپذیرایی کردم یه بارم افتادبه زمستون چای وخرماوحلوا دادم ازشب آش بارگذاشتم نفری یه کاسه آش دادم قاشق یه بارمصرفم گذاشتم توخونه خوردن بعضیاشون باخودشون بردن

منظورشون این بود که بعضیا نرن پشت سر ادم صحبت کنن اینش بد بود اونش خوب بود ایراد گرفت شه من خودم اهل ...

دقیقا ممنون از توضیحاتتون❤️😍

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

سلام همسایه‌ها و فامیل و دوست و آشنا دعوت کن

البته بستگی داره پذیراییت بزرگ یا کوچیک اگه کوچیک زباد دعوت نکن

و برا پذیرایی تو روضه ها چای یا زعفران یا شیر گرم و خرما دیدم می دن

میشه شله زرد هم بپزی

یا چای و بسکویت بدی 

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

من روضه خیلی رفتم غذا نمیدن تو سفره ها غذا میزارن

ولی شله زرد خوبه اگه بتونی درست کنی بدی

سالاد الویه اصلا نده تو سفره هام هم نمیزارن و برا این فصل هوا سرده سالا الویه خوب نیس

بعداینکه جلوی روضه خون حتما آب ولرم بذار صداش گرفت بخوره دستمال کاغذی جلوی روضه خون بذارهم به بقیه تعارف کن یابذاروسط پذیرایی چندتا بعدم داخل پاکت اخر سریه مبلغی پول بذار وبذار روی میز روضه خون الان دیگه ۵۰۰فکرکنم خوب باشه روی میز روضه خون شمع روشن کن عود توخونه روشن کن بوی خوب بگیره خونه کفشارم به یکی بگومرتب کنه قبل رفتن خانوما مرتب باشه حتما اگردعایی میخواهی خونده بشه ازون دعا ازین کوچیکا کتابشوتهیه کن یاازمسجدیاحسینیه قرض بگیر مثلا زیارت عاشورا یاحدیث کسا ودعای توسل خونده میشه کتابچه های کوچیک هست توش این دعاهاروداره یه بارمیگیری برای همیشه استفاده میشه

قبول باشه

بنظرم شله زرد بده، هم راحته هم کم هزینه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

شماره ی روضه خون میتونی بری از خانمایی که تو مسجد عضو بسیجن بپرسی بشناسن بهت معرفی میکنن

یا تو گروه های فامیلی و دوست اینا هم بپرس

من بیشتر فکرم درگیر اینکه غذا چی بدم برنجی قیمه و قرمه فعلا نمیتونم نونی هم یه چیزی که خوشمزه باشه و ...

من فلافل هم دیدم که میدن

آماده هم میتونی بگیری

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من بیشتر فکرم درگیر اینکه غذا چی بدم برنجی قیمه و قرمه فعلا نمیتونم نونی هم یه چیزی که خوشمزه باشه و ...

غذا نمیخواد بپزی

غذای نونی هم نمیدن

چای و بسکوییت

یا شیر گرم و خرما

یا زعفرون بده

میتونی سالادالویه درست کنی تونون باگت بذاری ومشنبای ساندویچ بدی بهشون درکنارش پذیرایی کنی باچای وخرما یا چای وکیک یزدی