مهربوندلنازک۳۳۳ مدیر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1457 عنوان به نظرتون میتونم دکترابخونم | مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 51 پست متاهلم و یه بچه دارم. شوهرم نظامیه.خودم معلمم و ارشد دارممیتونم دکترای روانشناسی بخونم دانشگاه آزاد؟ترمی ۳۰الی ۴۰هست شهریه اشخودم حقوقم ۱۳هست شوهرمم همین حدوداهوشم زیاد خوب نیستچکار کنم؟ امروز | 09:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جعبه_ماهی عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 4531 دکترا چرا اخه؟تو که خداروشکر شوهر داری و سروسامون گرفتی🤣🤣تا کی میخوای تقلید کننده اون دوستت باشی که فقط حسادتت بخوابه؟؟؟ سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
مهربوندلنازک۳۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1457 دکترا چرا اخه؟تو که خداروشکر شوهر داری و سروسامون گرفتی🤣🤣تا کی میخوای تقلید کننده اون دوستت باشی ک ... خب چون از دبیرستان با هم بودیم باهاش رقابت دارم دوست دارم منم دکترا بخونم دانشگاه ازاد
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 15767 وای یعنی چقدر میشه ترمای بعد چقدر زیاددددد یا خداپس دوستم چطوری دکترا میخونه؟بااین هزینه ها خیلی زیاده هزینه هاش من دوستام میخونن پارسال نوشتن رسالشون فقط ۳۰ تومن هزینه برد
جعبه_ماهی عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 4531 خب چون از دبیرستان با هم بودیم باهاش رقابت دارم دوست دارم منم دکترا بخونم دانشگاه ازاد سرتو بنداز پایین زندگیت بکن و به فکر پیشرفت خانوادگی و بچه هات باشیکی به نعل میکوبی یکی به میخجداً واقعا انقدر حسود و بی ظرفیتی یا ما رو ایسگا کردی؟ سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
مهربوندلنازک۳۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1457 خیلی زیاده هزینه هاش من دوستام میخونن پارسال نوشتن رسالشون فقط ۳۰ تومن هزینه برد رساله را داد بیرون یا خودش نوشت؟
مهربوندلنازک۳۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1457 سرتو بنداز پایین زندگیت بکن و به فکر پیشرفت خانوادگی و بچه هات باشیکی به نعل میکوبی یکی به میخجداً و ... خب شوهرم نظامیه خودم معلم پیشرفت انچنانی نداریم دلم میخواد پیشرفت کنمولی شوهرم عالیه اخلاقش
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 15767 رساله را داد بیرون یا خودش نوشت؟ هردو هم خودش نوشت هم از بیرون کمک گرفت . عزیزم هزینه دکترا زیاده از پسش برنمیای چون شما بچه هم داری
جعبه_ماهی عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 4531 خب شوهرم نظامیه خودم معلم پیشرفت انچنانی نداریم دلم میخواد پیشرفت کنمولی شوهرم عالیه اخلاقش روی رفتار و منشت کار کن خودش پیشرفت حساب میشهکی از زندگی اون دختر بیچاره قراره بکشی بیرون؟ سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
مهربوندلنازک۳۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1457 هردو هم خودش نوشت هم از بیرون کمک گرفت . عزیزم هزینه دکترا زیاده از پسش برنمیای چون شما بچه هم داری میشه کلا رساله را داد بیرون بنویسن؟
مهربوندلنازک۳۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1457 روی رفتار و منشت کار کن خودش پیشرفت حساب میشهکی از زندگی اون دختر بیچاره قراره بکشی بیرون؟ تو زندگیش نیستم فقط ازش تقلید میکنم
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 15767 میشه کلا رساله را داد بیرون بنویسن؟ اره اما خب هزینش سنگین . پایان نامه، رساله ،ترجمه ها ،مقاله همشون باید بدی بیرون بنویسن
مهربوندلنازک۳۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1457 اره اما خب هزینش سنگین . پایان نامه، رساله ،ترجمه ها ،مقاله همشون باید بدی بیرون بنویسن خب اگه میشه بدیم بیرون بنویسه من تمام طلاهمو میفروشم برم بخونم دکتراچون اصلا بلد نیستم رساله بنویسم
جعبه_ماهی عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 4531 تو زندگیش نیستم فقط ازش تقلید میکنم ولی بدون به گرد پاش هم نمیرسیاون هدف داره و تلاش میکنهتو فقط تقلید کورکورانه میکنی که پیش خودت از اون کم نیاریوجودت پر از عقده حقارت و حسادتهتهشم هیچی نمیشی با این تفکراتت سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝