2777
2789
عنوان

اگه جای من باشین دوتا پسر داشته باشین دوباره بچه دار میشین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 30 پست
اگه مثل من تو این سن بدنت مثل ۵۰ ساله ها درد میکرد چی؟

بدون بدنت ازین هم که هست پژمرده تر میشه

بدون سلامتی فیزیکی ،سلامتی روانیت هم ضعیف میشه،اونوقت بد خلق چطور میتونی ،هم مادری کنی ،هم همسری....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط جنبه مالی و آرزوی دل رو نبیناز نظر روانی هم باید آماده باشی بچه ها تو سن بلوغ خیلی اذیت دارن ،خی ...

اونکه اره واقعا 

مخصوصا اینکه دوتا هم هستن و یهو کل زندگیم تا چند سال قراره طبق اخلاق اینا بگذره

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

منم دوتا پسر ۸ و ۱۴ سال دارم خدا رو شکر راضی هستم بچه دیگه ای نمی خوام

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

منم اولین بچه ام ۲۸سالگی دنیا اومد دوتادختر دارم ربطی به سن نداره این استخوان دردومریضی الان ۳۵سالمه بخاطرهمین کمردردوپادرد دیگه توان بچه ندارم وحوصله شم ندارم ان شاءالله  همین دوتا بزرگ بشن بسه اگه توان بدنیت کمه دیگه نیار قرار نیست همه از هردوجنس داشته باشن

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
هیچ چیز مهم تراز سلامت جسم خودت نیست . همون پول و وقت بزار واسه خودت برو ورزش برو استخر که دو روز دی ...

خیلی قبول دارم حرفتو 

اتفاقا الانم مثلا بلند شدنی از زمین لنگ میزنه پام تا چندثانیه درد داره 

بعد جالب اینجاست حالا جدا از اون سرمایه ای که برای آینده ی بچه ها داریم،من مثلا یه النگو تو دستم نیست بعد شوهرم میگه اگه دختر دار بشیم دستشو پر النگو و طلا میکنم اینجا کلا میرم تو فکر که چرا واقعا؟؟!به قول تو خودم بلنگم که بچم دستش پر طلا باشه؟ 

اصلا نمیدونم کار درست چیه

منم دوتا پسر ۸ و ۱۴ سال دارم خدا رو شکر راضی هستم بچه دیگه ای نمی خوام

خدا حفظشون کنه 

یه درصد هم دلت نمیخواد دختر داشته باشی؟ الان نه،مثلا ۵ سال دیگه؟

خدا حفظشون کنه یه درصد هم دلت نمیخواد دختر داشته باشی؟ الان نه،مثلا ۵ سال دیگه؟

نه چون من ذاتا پسر دوست داشتم 

قربون محبتت

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
خیلی قبول دارم حرفتو اتفاقا الانم مثلا بلند شدنی از زمین لنگ میزنه پام تا چندثانیه درد داره بعد جالب ...

عزیزم فرضا بچه دختر هم اوردی ایندشم تامین شد بچت ۱۰ سالشه اما مادرش پا ب پاش نمیتونه باهاش راه بره یا بدو بدو کنه بنظرت بچه های نسل جدید وفا دارن؟ میگه تو چه مادری هستی . یا مثلا آبروم بردی و..‌. . فقط بچگشیون نبین دو روز دیگه بشه ۲۰ سالشون انقدر مکافاااات دارن خصوصا دوتا پسر . برو به خودت برس . بچه دختر و پسر نداره تو این زمونه خودت واسه خودت میمونی فقط

نه من باشم نمیارم.

آی وی اف سخته و عوارض داره ارزش نداره از نظر من برای جنسیت همچین چیزی رو انجام داد.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞