2777
2789
عنوان

ممکنه سونو اشتباه کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه میترسم قرصا تاثیر بزاره روش

تا خدا نخواد هیچی اثر نداره 

خیلیا ناخواسته حامله میشن دارو میخورن عکس رادیولوژی میگیرن و نمیدونن حاملن ولی بچه سالم دنیا میخواد عوارض دارو ها هیچ وقت ۱۰۰ در صدی نیست و مداوم ک مصرف دارو نداشتی توکل کن برخدا مشکلی باشه تو سونو ان تی و آنومالی نشون میده 

ولی نترس حتی سونو ها هم صد درصدی دقیق نیستن 

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این وزه ای که تو این شرایط مونده قطعا سالم 😂

ماشاءالله 😂😂😂ولی راست میگه این با ادن همه خونریزی ماشاءالله مونده و سالمه انشاءالله بیاد و مفید باشه برای انسانیت و جامعه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

استارتر خدا خواسته بمونه بر خلاف خواست خدا نرو سرکشی نکن برای خدا بهش بگو خدا نگهش میدارم توام بهم توان بده از پسش بربیام 

بچت اگر مونده باشه واقعا میخواد دنیا بیاد درضمن بخاطر احتمال اثر دارو سقطش نکن اثری روش نمیزاره طرف معتاد دائم مصرف داشته اثر رو جنین نداشته 

مراقبش باش براش صدقه بده این بچه احتمالا ناجی زندگی خیلیاست بهش اینطور نگاه کن 

تو یبار سقط کردی و نشده دوباره شانس زندگی پیدا کرده ازش نگیر گناه داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استارتر خدا خواسته بمونه بر خلاف خواست خدا نرو سرکشی نکن برای خدا بهش بگو خدا نگهش میدارم توام بهم ت ...

بخدا هزاربار گفتم ولی بازهم دلم یه جوریه میگم خدایا من توان بزرگ کردن بچه ناقش ندارم، اگه اشتباهی کردم بزار خودم تاوان بدم منو با بچم‌امتحان نکن. 

بخدا تکلیف خودم‌نمیدونم، بعد اون همه خونریزی و دفع یک تکه گوشتی چطور ممکنه ساک حاملگی دیده بشه.

برای من گفته بود یه لکه هست خودش دفع میشه 

لکه الان چهارسالشه !

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم