2777
2789

الان توهفته ی 35هستم ازوقتی رفتم تو34دردبدن وکوفتگی تودست وپام ودردپشت یعنی بالای کمرم پایین شونه هام ازپشت دارم یه دردیه که انگارهمین قسمتای بدنم ماشین ازروش ردشده یکسره نیس یابااستامنیفون بهترمیشم یاتحمل میکنم بعضی وقتاشدیده بعضی وقتاکمتره علایم سرماخوردگی مثل سرفه وآبریزش ندارم فقط سینوزیت دارم نمیدونم این دردبه خاطربارداریمه چیه خیلی ضعیف ترشدم بااین دردتحملش سخته برام شماهم همینطوری شدین  

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
خانم باردار شرایطش خاصه لطفن نظر دکترت رو جویا شو

دکترم نیس اینجاتابیادمن دارم ازین دردکلافه میشم بخداوقت سونوهم دارم ولی دکترم نیس موندم چکارکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه سرما نخوریدگرم کردن محیط خونه یا لباس گرم یا ماساژ با روغن و حرکات کششی بالاتنه که به شکمتون فش ...

بچه هام سرماخوردن ولی من علائم خیلی کم دارم نه سرفه ای نه آبریزش بینی اول فکرکردم منم سرماخوردم ولی دیدم نه من مثل بچه هام علائم ندارم ولی سابقه ی سینوزیت دارم که بدون علائم میومدسراغم ولی خب وقتی سینوزیتم هم که عفونت میکردن چشمام خیلی دردمیکردن الان نه فقط خلط پشت حلق وگرفتگی بینی دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب همون دکتر عمومی برو اورژانس برو

اصلادکترعمومی خوب اینجانیس چندباررفتم اصلاهیچی نمی دونن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلادکترعمومی خوب اینجانیس چندباررفتم اصلاهیچی نمی دونن

سوپ و چیزایی که برای سرماخوردگی خوبن بخور ولی سعی کن استامینوفن نخوری 

بعدم صبر کن تا دکتر خودت بیاد الان به خاطر بچه شما حساسی و بهتره پیش دکتر عمومی نری

البته اگه خدایی نکرده علائمت بیشتر شد برو