2777
2789
عنوان

میخوام از نامزدم جدابشم به نظرتون کاره اشتباهی میکنم چون

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 61 پست
اسم کاربریت با حرفات هماهنگی نداره.به نظر من بله

شوهرم خیلی بداخاقه زود عصبی میسه اما زود میبخشه زود اروم‌میشه

برام طلا می‌خره اما میگه این پس اندازه نمیگه هدیه اس

مریض بسم هرجا باشه خودشو میرسونه ببره دکتر‌خیلی نگرانمه ولی توقع داره هروقت‌اون میگه‌من جوابشو بدم و در غیر این‌صورت نباشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی جای احترام رو نمیگیره بهش بگو اگه از سر محبت و شوخی این مدلی راحت می حرفی که من ترجیحم رفتار مح ...

دقیقا همین مدلین وخواهرش همیشه پشت سرم حرف میزنه بعد من حرصم میگیره منم حرف میزنم شوهرم میگه مقصر تویی تو ذاتت خرابه

با چی در ماشین رو باز کنه بعد؟ نه دلایل منطقی ای ندارید برا کات کردن

در ماشین چید باز کنخ ما بیرون بریم یه آب میگیره غذا یه پرس میگیره ولی میره طلا می‌خره بعد نمیگه هدیه اس میگه پس اندازه 

در ماشین چید باز کنخ ما بیرون بریم یه آب میگیره غذا یه پرس میگیره ولی میره طلا می‌خره بعد نمیگه هدیه ...

واقعاً منطقی نیست این دلایل 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.
شوهرم خیلی بداخاقه زود عصبی میسه اما زود میبخشه زود اروم‌میشهبرام طلا می‌خره اما میگه این پس اندازه ...

فعلا عروسی نکن.اون خوب نیست فقط سعی می کنه ماسکش رو خوب نگه داره.یه مدت که بگذره دیگه نمی تونه نگه داره شما هم بهتر می شناسید و تصمیم می گیرید.

بشین نکات مثبت و منفیشو بنویس ،،ببین میتونی با نکات منفیش کنار بیای،،،،،همه ی ادما عیبایی دارن گل بی عیب هم خداست خدایی نکرده ازش جدا بشی با یکی دیگه نامزد بشی مطمین باش اونم ممکنه یه عیبایی داشته باشه،،،،،،به نظر من با نامزدت اساسی در مورد بی احترامیش به خودت صحبت کن بهش بگو خیلی ناراحتی و....

عزیزم یکم باید جدی تر رفتار کنیخیلی مکالمه ت طولانی نشهخیلی بهش زنگ نزنیطوری ک روی شما حساب کنهعقدی ...

محرم نامزد

ینی چ روم حساب کنه مگه هرچی کمتر تلفنی حرف بزنم بیشتر روم میتونه حساب کنه