2777
2789

چیکار کردین یا چه د عایی خوندین که بارداری و زایمان راحتی داشتین ؟

میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سوره انشقاق 

اون آیه های سوره مریم که درباره زایمان حضرت مریمه 

شماره آیه اش رو یادم نمیاد

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

سوره انشاقاق رو زیاد بخون 

من شنیدم خیلی خوبه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میخوام ۴۰ تا سوره حشر بخونم

یادم نمونده کجا ولی الان تو ذهنمه که خوب بود برا زایمان

یه کار دیگه هم خودم میخوام انجام بدم یه دعا هست توی صحیفه سجادیه دعا برای ملائک و حاملان عرش و..(همون اولای صحیفه ست ) خیلی قشنگه برای هر فرشته ای که مخصوص کاریه دعا میکنه امام ؛بعد من به نیت و برای اون ملک موکل زایمان میخونم که آسون باشه زایمان

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

عزیزم سوره حضرت مریم خیلی خبع دعای معراج هم عالیه من واسع آجیم خوندم هیچی نفهمید

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

سوره انشقاق اون آیه های سوره مریم که درباره زایمان حضرت مریمه شماره آیه اش رو یادم نمیاد

ممنون عزیز

دعام کن

میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سوره انشاقاق رو زیاد بخون من شنیدم خیلی خوبه

ممنون عزیز 

دعام کن

دعا!!!! ورزشای لازمو بکن

بله 

سز هستم

من میخوام ۴۰ تا سوره حشر بخونمیادم نمونده کجا ولی الان تو ذهنمه که خوب بود برا زایمانیه کار دیگه هم ...

چه جالب عزیزم 

میشه متن دعا رو برام بذاری 

اینجوری متوجه نمیشم

امیدوارم زایمانت عالی باشه 

عزیزم سوره حضرت مریم خیلی خبع دعای معراج هم عالیه من واسع آجیم خوندم هیچی نفهمید

ممنون عزیز 

دعام کن 

چه جالب عزیزم میشه متن دعا رو برام بذاری اینجوری متوجه نمیشمامیدوارم زایمانت عالی باشه

ممنونم😍

نتونستم بزارم سرچ کنی میاد،سرچ کن دعای سوم صحیفه سجادیه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
ممنونم😍نتونستم بزارم سرچ کنی میاد،سرچ کن دعای سوم صحیفه سجادیه

باشه عزیزم