2777
2789
عنوان

شوهرم از غذاهام ایراد میگیره

936 بازدید | 75 پست

هر چی درست میکنم یه چیزی میگه

خونه خودمونم ساس زده باید با بدبختی هرروز برم مواد خوراکی رو از خونه بردارم بیارم خونه خودمون غذا بذارم

پدرم درمیاد

بعد اقا میاد یه روز میگه نپخته یه روز میگه بدمزه شده

زن شریکش از ایناست که شغلش قنادیه و تو پیجش کیک میفروشه 

بعد همش میاد خونه میگه امروز نمیدونی چه کیکی درست کرده بود و داده بود شوهرش بیاره سرکار

تا حالا زنه رو ندیده ولی همش از آشپزیش تعریف میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعاً غذاهات بد میشه یا ایراد الکی میگیره

نمیدونم واقعا

البته خب تازه ازدواج کردم و قبل ازدواجمم کار خونه نمیکردم و کم تجربمم

مامانمم آشپزیش خیلی حرفه ای نیست

تنها کسی که آشپزیش عالیه زن عمومه که اونم چیزی به آدم یاد نمیده

خب انتقاد پذیر باش شاید ۱ درصد راست میگه شایدم داره الکی اذیتت میکنه دلش از جای دیگه پره گیر داده به غذاهات

ازش یه پول ولم بگیر برو کلاس آشپزی و شیرینی پزی شرکت کن.

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

الان پخت کیک چه ربطی به آشپزی داره؟

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
خب انتقاد پذیر باش شاید ۱ درصد راست میگه شایدم داره الکی اذیتت میکنه دلش از جای دیگه پره گیر داده به ...

اتفاقا دوست دارم برای خودمم یاد بگیرم ولی جایی رو نمیشناسم

شماهم یه بارازیه مرد دیکه تعریف کن 😐😐😐اینقدربدم میادمقایسه می کنند اکه واقعا غذات بدباشه میتونه بگه غذات رو بهتر درست کن چه کاری اسم زن یکی دیگه بیاری مگه خودشون بی عیب ونقص هستند

بگو مقایسه کاردرستی نیست....شماهم سعی کن غذای موردعلاقه اش  را باحوصله درست کنی ...قرار نیست همه غذاهارو خانومها استادانه درست کنن همه ما توی بعضی غذاها تبحر داریم ...همون که خوب بلدی رو درست کن تا روزای دیگه هم خدابزرگه