مرد یا زن خیانت کار زندگی خود ادم رو هم الوده میکنه باید جدا شد
ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
جن سی نبود فقط یک مدت با اون خانم حرف میزد و قرار میذاشت
ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ
تورو خدا به این راحتی این تخم شک رو تو دلتون نکارید
روزی نیست که مراجعه نداشته باشم
نمیگم خیانت نیست و دروغه
ولی کاشتن این تخم در افکار از پا در میاره زندگی رو
این سومین کاربری من هستش دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
یه پیام تو سطل زباله گوشی همسرم دیدم طرف نوشته بود میبوسمت قربونت برم چند تا استیکر قلب و بوس و .... فعلا به روش نیاوردم شماره رو برداشتم تا چیزای بیشتری کشف کنم
من فهمیدم.بروش آوردم گفت خوب کردم.یه بارم گفت اون بهتر از تو هست.من با این قد و هیکل و زیبایی و خانواده و پول و هزار تا چیز دیگه جالبه تو مقام مقایسه یه زن خراب هر جایی بهتر از منه.برای خراب بودنش هم توجیح می آره که چون توان مالی نداشته تو این راه افتاده.در کل مردا عقل درست و حسابی ندارن.