2777
2789
من شمالی نیستم ولی شمالی ها را دوست دارمبختیاری هستم متولد و ساکن اصفهان

خوشبختم عزیزم منم مازندرانیم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هم ۴ نفریم مهمان هم میاد برام بخدا ما هم دوست نداریم همه پولمون رو بدیم جای مرغ و گوشت.نمیدونم چر ...

دقیقاً کجا زندگی میکنید شما ؟

بخدا شهرهای دیگه از کرمانشاه بهترن من دیدم مردم تهران مهمون اومده براشون الویه گذاشتن ماکارونی گذاشتن ولی اینجا میگن خمیر گذاشتن جلومون خب بنده خدا شاید این خانواده در وضعیت مالی خوبی نباشن که خورشت یا زرشک پلو با مرغ بزارن جلو دستت تو چرا ابروش میبری مگه برای شکم میای خونه طرف اگه برای شکمه میخوام صد سال سیاه نیای ادم میره مهمونی لزوم نیست حتما گوشت بخوره هرکس در حد وسع خودش پذیرایی می‌کنه 

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»

کلی اقوام دارم مازندران.مازندرانی ها ماهن

فدا شما هم گلی مهربون

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
دقیقاً کجا زندگی میکنید شما ؟بخدا شهرهای دیگه از کرمانشاه بهترن من دیدم مردم تهران مهمون اومده براشو ...

من بختیاری ام و ساکن اصفهان

باور کن من هم سه مدل غذا درست میکنم ما بختیاری‌ها هم حساسیم به غذای مهمان اصلا چیزی که سردستی باشه نمیذاریم جلو مهمون.مهمون برسه اگه وقت باشه سریع گوشت رو در میاریم و حاضری رو راه میندازیم حاضریمون هم کبابه😅

اگه هم وقت نباشه از بیرون کوبیده و جوجه میگیریم.

من بختیاری ام و ساکن اصفهانباور کن من هم سه مدل غذا درست میکنم ما بختیاری‌ها هم حساسیم به غذای مهمان ...

خوشبختم

همون رگ بختیاریت هست چون من با اصفهانی در رفت و امدم اینطور نیستن خیلی بی شیله پیله هستن

جواب این سوالتون بستگی به خیلی فاکتورها داره

مثلا بعضی قومیت ها مثل لر و بختیاری ها کلا گوشت قرمز دوست دارن

کسایی که رژیم هستن قطعا باید گوشت سفید بخورن

و باز بسته به اینگه هر خانواده چند نفرن مصرف فرق داره

همه اینا رو باید در نظر بگیری 

چون پاسخ میتونه برا بعضیا عجیب باشه

امیدوارم همیشه خدا بهترین ها رو براتون فراهم کنه

خوشبختمهمون رگ بختیاریت هست چون من با اصفهانی در رفت و امدم اینطور نیستن خیلی بی شیله پیله هستن

عزیز دلی❤️❤️

من کلا بختیاریم رگ اصفهانی اصلا ندارم فقط خانواده های پدری و مادریم از قدیم ساکن اصفهان بودن

عزیز دلی❤️❤️من کلا بختیاریم رگ اصفهانی اصلا ندارم فقط خانواده های پدری و مادریم از قدیم ساکن اصفهان ...

🫰🏻

اها مانا باشید