2777
2789
عنوان

شغل همسرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 68 پست
الان واقعی صحبت کردی با در حد مجازی بود حرفاتون؟

چیز عجیبی نیست گلم که بخواید مجازی بگید هست چندین سال سابقه کاری دارم پروژه های دولتی میگیرم شخصی ها خوب پول نمیدن. مهندسی معماری اگر پشتوانه مالی از قبل داشته باشی عالیه وگرنه فوقش اسنپی بشه شخص. من  قبلش مالی پشتم بودن و تونستم شرکت بزنم وگرنه الان شاید اسنپ بودم

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهندسی معماری . خوندم اینجور نیست ماهیانه حقوق بگیرم یهو یه پروژه میگیرم ۲ میلیارد یه پروژه ۵۰۰ میلی ...

این سیمکارت راسته؟

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

من همه رو راست گو میپندارم سوظن ندارم به کسی

شما قلبتون پاکه💞

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

ایده گرفتن از شغل ها ،سختی هاش خوبی هاش ،درامدش خیلی خوبه همچین تاپیکی که بخوان از هم ایده بگیرن برا ...

الان دیگه همه توی این سایت هستن قطعا شغل و کار خودشونو دارن دیگه بعد اینهمه سن و سال ایده کار چی آخه ....

چی بگم شاید هم اینطور باشه که شما می‌فرمایید 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

با این توصیفی که شما کردین خیلی بیشتر از ما درامد دارین!!!مسئولیت رو بیخیال

قدرت رو دوست داشتم مثلا وزیر صنعت و معدن شدن ریاست جمهوی معاونت ریاست جمهوری  خیلی علاقه داشتم

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

مهندسی معماری . خوندم اینجور نیست ماهیانه حقوق بگیرم یهو یه پروژه میگیرم ۲ میلیارد یه پروژه ۵۰۰ میلی ...

😂😂😂شما اگر همچین پولی در میوردی ،الان اینجا نبودی ،برو مهندس پروژه ده تومنی

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

برنامه نویس و سهماداار شرکت برنامه نویس و سعو کار و طراح سایت

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

😂😂😂شما اگر همچین پولی در میوردی ،الان اینجا نبودی ،برو مهندس پروژه ده تومنی

چه ربطی داشت؟😐 هیچکسو ندارم همه فوت شدن خودمم مجردم وقتای استراحتم یا میرم اینستا یا اینجا چیش عجیبه دقیقا؟ 

مهم نیست . من خر نمکی هستم ۱۰۰۰ تومن هم ندارم به من بی نوا کمک کنید الان خوب شد؟ 

چه ربطی داشت؟😐 هیچکسو ندارم همه فوت شدن خودمم مجردم وقتای استراحتم یا میرم اینستا یا اینجا چیش عجیب ...

بابا هم نداری آخه تو یکی تاپیک هات گفتی بابا داری

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜