2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازدواج کردم و نگرفتم 

به نظرم مهم هم نیست

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

ازدواج کردم حق طلاق نگرفتم بعد دو هفته عقد میخوام جدا بشم به نظرم خوبه اما اگه دلیل موجهی برای جدای ...

دلیل موجه رو باید ثابت کرد

تا بیای ب دادگاه ثابت کنی پیر میشه ادم

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

متاهلم ولی اصلا بهش فکرم نمیکنم. اگر توی زندگی به بنبست بخوری  اگر نتونی ادامه بدی دیکه راه اخر جدایی.. بنظرم بیشتر روی رفتارهای نامزدتون زوم کنید خودش خانواده اش... اینجور بهتر میتونی تصنیم بگیری. فقط دوره نامزدی و آشنایی طولانی باشه. بیشتر با منطق شناخت پیدا کن تا با احساس

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

از اونجایی که حق طلاق حتی اگه گرفته باشم باز هم تمام و کمال از مرد سلب نمیشه و یه جورایی انگار مرد وکالت میده به خانوم

واسه همین خیلی روش مانور نمیدم و میخوام تمرکزم رو حقوق دیگه بزارم

مثل تحصیل و اشتغال و حق خروج از کشور و تعیین محل زندگی

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی