2777
2789
عنوان

پسرم چرا این طوری شده روانمو گند زده دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 98 پست

سردیش کرده.

کمر و شکمشو با روغن های گرم مثل سیاهدانه یا بادام تلخ

قبل خواب ماساژ بده

خوردنی های گرم بده بهش.مثل خرما.ارده شیره....

زمستونم هست فصل غلبه سردی هست ...حتمن خوردنی های گرم بهش بده و

از عصری ب بعد نوشیدنی هاشو کم کن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتو اذیت نکن استرس داشته باشی به بچه منتقل میکنی ووضعیت بدتر میشه

یه تشک که یه لایه محافظ داشته باشه بنداز روی تختش روی اون بخوابه که جایی کثیف نشه و شبا زیاد اب نده قبل اب بخوره شبم حتما ببرش دستشویی ان شالله خوب میشه

بهش میتونی در طول روز چای دارچین بدی که گرمیه و تکرر ادرارشو خوب میکنه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

طبع مثانش سرده ۶ماه اینا گرمش کن شکمش روغن های طبع گرم بزن درست میشه غذا های سرد بستنی و اینا نده

اون بچه دست خودش نیست 

اگر بهش فشار بیاری تو بزرگسالی مشکل روحی پیدا می‌کنه 

زندگی نیست بجز نم نم باران بهار 🌱🌈
دائمی لیوان آب دستشه شبم که قبل خواب یا وسط خواب بیدار شه یک لیوان بزرگ آب می‌خوره

خب پس از آب خوردن زیادِ دیگه بگو هر وقت آب خوردی بعدش برو دستشویی 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
محیط خونه‌تون آرامش داره؟ رابطه تو و همسرت و والدین و بچه ها مشکلی نداره؟

همش ترس از دعوا داره با اینکه جلوش  ما دعوای لفظی نداریم و با باباش همیشه خدا سر سنگینم ولی طوری نیست که بچه بفهمه   

دائمی لیوان آب دستشه شبم که قبل خواب یا وسط خواب بیدار شه یک لیوان بزرگ آب می‌خوره

دختر من ۱سال ۳ ماهش که بود دیگه نمیزاشت مای بیبیش کنم همش بیقراری‌میکرد اولش که از مای بیبی گرفتمش خوب بود شب بیدارم میکرد میبردمش ولی دوسال و نیم ببعد همش شب ادراری بردم دکتر گفت مشکلات خوانوادگی یا فیلم انیمیشن که در حد سنش نیست منم مشکلات خونوادگی داشتم اونو حلش کردم باز ادامه داشت یهو فهمیدم بله از کارتون بن تن هست که در عین ترسیدن بازم نگاه میکرده با داداشم

عزیزم پسر منم مشکل پسر شما رو داشتم از سه چهار سالگی اینجور شد من خیلی دعواش میکردم واقعا خسته شده بودم شبی دوسه بار خیس میکرد دیگه بعد از یه سال عادی شد برام بهش سخت نگرفتم مرتب دستشویی می‌بردم تا الان که هشت سالشه به طور معجزه آسایی یکدفعه خودش قطع شد خیلی سخت بود خیلی من حالت رو درک می‌کنه براش دوتا تشک چه مشمایی درس کن  هی عوضش کن استرس بهش نده خوب میشه هیچ مشکلی ندارن من دکتر بردم آزمایش دادم سونو دادم همش خوب بود 

همش ترس از دعوا داره با اینکه جلوش ما دعوای لفظی نداریم و با باباش همیشه خدا سر سنگینم ولی طوری نیس ...

معمولا ترس و اضطراب نقش مهمی تو شب ادراری داره. به نظرم حتما به روانشناس کودک مراجعه کنین. 

چه دکتری ببرمش باید مجاری ادراری اطفال روانکاور چی

ببر اطفال اونجا خودشون راهنماییت میکنن اول باید آزمایش و سونو بده اگه مشکل جسنی نداشت می فرستنش پیش مشاور

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀