2777
2789
بله باید نظر سنجی بزارم منظورم از کارمندان وزارت بهداشت صرفا پرستار نیست از کارمند اداری بگیر تا...

نه منم کلی گفتم

ببین وزارت بهداشت تا الان این طوری بوده که رتبه های برتر بودن، سطح آی کیو بالاتر (این چند سال که تربیت معلم شده فرهنگیان و اینا رو نمی دونم خروجیش چی بشه)

از هیات علمی تا اتند و رزیدنت و پروفسور و متخصص و فوق تخصص و همه چی داره توش

استفاده از تکنولوژی های آموزشی و غیرآموزشی بروز تو ب.د بیشتر از آ.پ هست چون مدام با هیات علمی و دانشگاه آپدیت میشن

تفکیک جنسیتی تو آ.پ باعث یه سری پسرفت ها تو این سیستم شده (من دارم از نظر پرستیژ میگم کلا)

کاش اگه واقعا میخواستی بدونی، نظرسنجی میذاشتیچون الان دو تا قشر وسیع، پرستاران و معلما میفتن به جون ...

اولا که فکر کنم استارتر منظورشون کارمند شدن تو ادارات دولتی بود نه شغل معلمی و پرستاری

ثانیاً رابطه با صحبت شما اگه سختی کارها رو با هم مقایسه کنی اصلا پرستاری با معلمی قابل مقایسه نیست من معلمی رو ترجیح میدم چون هم حقوق داره هم یه معلم میتونه برای زندگیش برنامه ریزی کنه و به همسر و بچه هاش برسه.پرستارها اصلا نه زندگی دارن نه تعطیلات درست و حسابی استهلاک کاریشون هم خیلی بالاست به نظرم ۴_۵ تومن تفاوت حقوقشون تو سختی کار پرستاری گمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا که فکر کنم استارتر منظورشون کارمند شدن تو ادارات دولتی بود نه شغل معلمی و پرستاریثانیاً رابطه ب ...

من کاملا با نظر شما موافقم

اما اینجا بحث سطح و پرستیژ کاری بود، نه مقایسه مزایا و معایب دو شغل

در مورد اون کارمند شدن هم، بله اما این که من از معلم و پرستار اسم بردم، منظورم این بود که این دو قشر که فراوانی بالایی دارن به عنوان نماینده دو وزارت خونه میان و بحث می کنن وگرنه متوجه سوال استارتر شدم و ایشونم فکر کنم متوجه جواب من شدن