2777
2789
دوست عزیزمن همه چیزو میدونم الانم عقدم فقط دارم ب یسری چیزافکرمیکنم چرا بامن اینکاروکرد چرابادروع او ...

چرا عزیزم درکت میکنم ولی باید یک جا یک تصمیم محکم برای زندگیت بگیری❤

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

ن هیچیی نداره فقط الان سرکار ماهی17حقوقش

برات قسط بندی میکنن.

یع پسر همسایع داریم مث شوهر شما..

اوایل میگفت ب زن نباید باج داد و از اینا..

خعلی مغرور بود

گذشت و اختلاف افتاد بینشون

کار ب مهریع کشید و جدایی

یع مدت فراری بود ولی فک کنم یع سال بعد اگ اشتباه نکنم مجبور ب پرداخت اقساطیش شد

خانومش هم ازدواج مجدد کرد و رفت . اینم تهش پارع میشد میرفت کارخونع و مهریه میداد.

دقیقا یادم نیس ولی میدونم چن سال کار کرد تا برگردع اول نقطع 

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا عزیزم درکت میکنم ولی باید یک جا یک تصمیم محکم برای زندگیت بگیری❤

اونقدربهم ریختم حتی نمیتونم فکرکن هزارفکرتوسرم ک چرااینطوری شد چراشوهرم اینکاروباهام کرد چرا تلاش نکرد چراراحت زد زیرهمه چیز هزار چرا توسرم ک جوابی براش ندارم توشوکم فقط همین

برات قسط بندی میکنن.یع پسر همسایع داریم مث شوهر شما..اوایل میگفت ب زن نباید باج داد و از اینا..خعلی ...

بازندگیم بازی کرد تازه خانوادم خواستن سخت بگیرن پن نزاشتم گفتم114تا خیلی جاهابابام چون ازدواج دومم خواستم سخت بگیره نزاشتن دلم داره میسوزه اخه چرا قدرندونست چرانخواست تعییرکنه ن بهش خیانت کردم ن پرتوقع بودم چراسهمم این شداززندگی

اره اگرنبودم ک اینطوری نبودحالم

ببخشیدا میگم ولی اعتیاد ب مواد مخدر مث همین زندگی شماست.

میدونی طرف سم خالصع ولی باز میری سمتش.

یا بکن دندون خرابو

یا قبول کن با درد و آیندع تباه رو.

ببخشیدا میگم ولی اعتیاد ب مواد مخدر مث همین زندگی شماست.میدونی طرف سم خالصع ولی باز میری سمتش.یا بکن ...

میدونم 😔ازاین ناراحتم بخاطرش خیلی سختی کشیدم خودش وخانوادش گردن نمیگیرن مشکل داره 

میدونم 😔ازاین ناراحتم بخاطرش خیلی سختی کشیدم خودش وخانوادش گردن نمیگیرن مشکل داره

من پسر هستم ببخشیدا ولی از اینجا ب بعدش رو واقعا عقلم دیگ قد نمیدع