2777
2789

تاپیکلتو میبینم دوست دارم بزنمت دختر 

پای چیه این مرد موندی؟

وابسته ای؟

والا چنماه نبینیش مرده زندش دیگع برات مهم نی 

چی مهمتر از خودت و سلامت روانت؟

بچه دار نشو به هیچ وجه اگه نخواستی جدا شی

با این شرایط داغونش پست میزنن خودش و خانوادش؟

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

ذات این آدما خرابع.وقتتو برای گل مصنوعی نذاراینا ریشع ندارن

باورم نمیشه چطورپشتموخالی کرد منی ک خمه جوره پشتش بودم ک درست زندگی کنه بارها گریه کردم التماسش کردم دست برداره ازیسری کاراش ولی خانوادش کلا همه بدتربهم ریختن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازدواج دو... وعقدم بادروغ جلواومد الانم پشتم خالی شد موندم چکارکنم خانوادمم میگن این درست نمیشه خودم ...

ببین فقط یکبار زندگی میکنی

بذار از زندگیت لذت ببر

نه بخاطر حرف مردم و ازدواج دوم تا عمرت اذیت بشی و داغون

درست تصمیم بگیر

خودت رو نجات بده عزیزم.

این آدم درست نمیشه. تو هم خام و بی تجربه نیستی.

تو هم رها کن.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
تاپیکلتو میبینم دوست دارم بزنمت دختر پای چیه این مرد موندی؟وابسته ای؟والا چنماه نبینیش مرده زندش دیگ ...

اره فکرکن همه جاگفتن این دختراخلاق نداره بدبین گیرمیده ب پسرمون خیلی بهم ریختم خیلی روزوشبم یکی شده ادمی ک باالتماس اومدتوزندگیم الان ببین چکارکرد

ازدواج دومم بچه ندارم

متاسفم عزیزم میفهمم سخته و همدردیم ولی از همین الان که فهمیدی اشتباهه جدا شو وارد زندگی شی با بچه بدبخت میشی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

لطفا ازدواج دومت بودنو برا خودت چماق نکن

خانواده تم که پشتتن و فهمیدن چی به چیه

شکر خدا عقدی و بچه نداری

خودتو نجات بده و برو حتی اگه ازدواج پنجم باشه ،بینهایت بهتر از موندن تو اولین ازدواج بده.

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
ببین فقط یکبار زندگی میکنیبذار از زندگیت لذت ببرنه بخاطر حرف مردم و ازدواج دوم تا عمرت اذیت بشی و دا ...

من دیگ داعون شدم دیگ ب هیچکس اعتمادندارم منی ک صدموبراش گذاشتم منو نابودکرد چندروز پیشم ک هروزمیگفت برودادگاه موندم چکارکنم

اره فکرکن همه جاگفتن این دختراخلاق نداره بدبین گیرمیده ب پسرمون خیلی بهم ریختم خیلی روزوشبم یکی شده ...

اگه جات بودم پس انداز میکردم به هرراهی شده که بعد بتونم با خیال راحت جدا شم 

موقع طلاقم همجا پخش کن و بدشو بگو بگو معتاده و... تا دیگه پشت دختر مردم گوه نخورن 

اه 

اعصابم خورد شد 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

باورم نمیشه چطورپشتموخالی کرد منی ک خمه جوره پشتش بودم ک درست زندگی کنه بارها گریه کردم التماسش کردم ...

یع آشنای خانوم داریم شرایطش دقیقا مث شما بود ولی با تفاوت این ک بچع داشتن.

خانونع از سر اجبار بچشو برمیدارع میرع روستای پدریش.

ینی زندگی شهری رو ول میکنع میکنع میرع جایی ک روزی پدرش برای پیشرفت اونجا رو ترک کردع بود.

این ینی عقبگرد نسلش!!

سعی کن شما رو جلو باشی و زمانت رو برای تعمیر بی رگ و ریشع ها از دست ندی

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
2810