2777
2789

از دیشب ک پسرم دعوا دیده تا الان  یه ثانیه نتونستم بخوابم و پلک روهم بزارم مدام دارم سرج میکنم و تامیک میزنم  خیلی عذاب وجدان دارم بابت تروماهایی ک ب این دلیل میتونن تو بزرگسالیش تاثیر بزارن  خیلی خودم و سرزنش میکنم ک چرا این اتفاقا و دیده بچه و این چندمین باره ک بچه دعوای وحشتناک و میبینه  😔 خیلی سعی میکنم بهش ارامش بدم ولی دارم دق میکنم 😭😭😭😭😭  کاش منه نالایق بجه نداشتم  خودم و اصلا لایق مادربودن واسه این طفل معصوما نمیبینم   کاش بمیرم 😭 چجور جلوی چشمم دارم مریض شدن رولن بچمو میبینم و زنده موندم هنوز؟    یبار دعوای شدید باباش با پدرشوهرم دیده ک تومستی باباش  با جاقو خودش و زده بود   من بچه رو تواتاق بردم اما هی خانواده شوهرم مارو میگشیدن بیرون و ب ما ربطش میدادن و بچه خون روی دیوار دید 

یبارم دیشب بابام و برادرم  باز چاقو کشی و دعوای خیلی شدید ک پسرم متوجهش شد 😔😔😔 وای احساس میکنم ازاینکه این صحنه هارو دیده  میخوام سکته کنم  ازدیشب تپش قلب دارم  ۴ سالشه حدودا نوبت دکتر گرفتم ببرمش رولنشتاس گودک   امروزم میبرمش خانه بازی و  بیرون   بلکه یکم ازذهنش بیرون بیاد ولی خودم حس خفگی دارم💔💔💔

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه از دو طرف خانواده هاتون میل به چاقو کشی دادن و رو تربیت بچت تاثیر میذاره به خصوص که پسره 

تنها کاری که میتونی بکنی این از چاقو بترسونیش و بگی خیلی اشتباه 

هرچند بزرگتر بشه ممکنه الگو برداری کنه 

متاسفانه از دو طرف خانواده هاتون میل به چاقو کشی دادن و رو تربیت بچت تاثیر میذاره به خصوص که پسره تن ...

فقط شوهرم و داداشم اینجورن  دیگه هیچکسسسس و نداریم داداشمم فقط عمین یکی متولد۸۶ اینجوره مامانم اینجورش کرده 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

2810