2777
2789
عنوان

دوست پسرم قبلا خیلی عاشق یه دختره بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 37 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سالشه؟اخه عشق ۱۸ سالگی هم شد عشق؟؟؟

گفته تو سن هیجده سالگی با دختره بوده 

جالبه برات بگم عمیق ترین احساسا تو همین سناست بخاطر هورمون ها عزیز دلم

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

گفته تو سن هیجده سالگی با دختره بوده جالبه برات بگم عمیق ترین احساسا تو همین سناست بخاطر هورمون ها ع ...

افرین ب خاطره هرمونه وگرنه عشق نیس

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

همه گفتن ولش کن

لازمه منم بگم؟

برای خودت ارزش قائل شو تا چند سال بعد نگی که چقدر اشتباه کردم ،یادشم بیفتی با غرور میگی من ترکش کردم چون لیاقت نداشت نه اینکه اون ترکت کنه و برات آرزوی خوشبختی کنه و بگه من نمیتونم خوشبختت کنم خداحافظ

والا

با یه متن شیک و بدون التماس خداحافظی کن و دنبال پیشرفتت باش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

منم با یه پسری در آشنایی هشتم.

۱۹ سالگی تو دانشگاه به یه دختر ۲۱ ساله که سابقه‌ی دوبار طلاق هم داشته علاقه‌مند می‌شه.. بعد شیش‌سال هنوز هم انگار بهش فکر می‌کنه!

بعد اون تو هیچ رابطه‌ای نرفته و من اولين دختری ام که باهاش صحبت می‌کنه..

شیش‌سال گذشته و اون دختر مجددا طلاق گرفته ظاهرا..

طول ارتباطتشون هم صرفا یک‌ماه بوده..!

گاهی با خودم می‌گم اون دختر چه‌ترفندی زده یا چی داشته که تو یک‌ماه خودشو تو دل یک‌نفر دیگه موندگار کرده؟

خیلی مرد متشخص و خوبیه، ولی به‌خاطر همین یه دلیل و این‌که پنج‌بار تو مکالمه بهش اشاره کرده، نمی‌تونم بپذیرمش‌..

دوسش داشتم من

یادخودم افتادم یه همکار داشتم چندبار قرارکاری داشتیم،اونقد باحسرت از عشق اولش میگفت میگف عاشقشم اما خیانت کرد از زیباییش و... منن گوش میکردم 4یا5 سالی باهم بودن رابطه داشتن و...بهم زده بودن دختره بادوست پسره هم دوست شده بود وخیانت کرده بود چقد زنگ میزد التماسش نیکرد ببخش،نبخشید وعاشق من شد بخاطرم سیم کارتشو عوض کرد گف چندباری اون دختره زنگ زده میدونستم ناراحت میشی سیم را عوض کردم