2777
2789
عنوان

بعد بگید چرا از آدما متنفری

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 57 پست
مخاطبش من نبودم یه کاربر دیگه بوددیشب یه تاپیک واسه خواستگاری و قندون و... بود که دختر بیچاره حواسش ...

ولی من یچیزی بگم

من اینو قبول ندارم

آدم مهمون میخواد بیاد خونش بهترین تدارکارو میبینه 

مگه براش مهم نباشه 

ربطی به سن و اینا نداره 

در کل حالا

میدونم همه اینا عالین ولی ممکنه پنجاه ساله بشی ودلت همسروفرزندبخواد واقعا چه اشکال داره ازدواج وکار ...

عزیزم خودم خواستم. از ۱۸ سالگی میگفتم به مادرم که میخوام تا ابد مجرد بمونم مسخرم کرد خندید هنوز هم رو همون باورم. خواستگار کم نداشتم از داغون تا اونی که ایده ال بود پولدار جنلمن و خوشگل ولی بنده رد کردم نه واسه کار. چون من دلم نمیخواد تنهاییمو از دست بدم یا رابطه ج داشته باشم یا بچه داشته باشم. الان تنهام و به همه هدفام رسیدم و خوشحالمو اون زندگی ای که تصور میکردم هست و راضیم

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه از نظر ایشون این دختر از رده خارجه

نه من نوزده سالگی ازدواج کردم بخاطر یه سری شرایط ولی بیست ودوسالگی کاملا معیارام عوض شد تازه عقلم رسید بنظر من بیست وپنج سال به بالا بهتره برا ازدواج

ولی من یچیزی بگممن اینو قبول ندارمآدم مهمون میخواد بیاد خونش بهترین تدارکارو میبینه مگه براش مهم نبا ...

بابا شاید یادش رفته

من خودم چند شب پیش مهمون داشتیم از نمکدون یادم رفت

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

اها درسته از نظر راه اندازی کسب و کار اینا؟

آره گلم یا پارتی میخواد واسه گرفتن پروژه یا پول واسه اینکه شرکت بزنی پروژه بگیری. پارتی نداشتم پول داشتم شرکت زدم پروژه میگیرم.  ولی طرف هست با پارتی باز ازما جلو میزنه با اینکه شرکت من بهتره اون با پارتی حقمو میخوره متاسفانه

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

میفهمم عزیزم موفق باشی

عزیزی همچنین❤

ولی من یچیزی بگممن اینو قبول ندارمآدم مهمون میخواد بیاد خونش بهترین تدارکارو میبینه مگه براش مهم نبا ...

یاد فیلم من یک مستاجرم افتادم مسعود رفت خواستگاری سوری خانم قندنداشتن دومادو فرستادن قندبگیره رفت عاشق دخترمغازه دارشد خخخخ

بابا شاید یادش رفتهمن خودم چند شب پیش مهمون داشتیم از نمکدون یادم رفت

شما مجردی یا متاهل 

خب مجرد فرق داره

خیلی از کارای آمادگی خانواده انجام میده 

خانواده خوراکی و شکلات و فلان می‌خره

حالا من نمیدونم پذیرایی دیگه چطور بوده میوه و فلان

.....

بعد نمکدون اخه😂ما هیچ وقت سر سفره نمکدون نمیاریم 

خب راه دیگه برا زندگی چیه میشه بدونم مثلا کسی که هم بازیگرهدهم معروف وخوشگل وپولداره چرا ازدواج نمیک ...

منظور من این نیست ک ازدواج خوب یا بده

ازدواج ب موقع و با ادم خوب خیلی هم خوبه

ولی وقتی بنا ب هر دلیلی نشد نباید باعث سرکوفت دیگران بشه

نشده حالا ک نتونسته بنا ب هردلیلی درس بخونه نباید ک ب اولین خواستگار بله بده

حالاهم ک خواستگار خوب نبوده و باب میلیش نبوده نباید بخاطر ازدواج نکردن سرزنش بشه

اگر راهش درست یا غلط بوده خودش منفعت یا ضررش رو میبینه و متوجه میشه زخم زبون زدن مشکلش رو حل نمیکنه

نه براش درس میشه نه همسر

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
او چه بد پارتی تو چه زمینه ای؟یعنی پارتی چی باید باشه 😂

پارتی داشته باشی مثلا فلان اداره میخواد ساختمان احداث کنه خب طبیعیه این اداره میره سراغ پروژه پسرعمو خودش نه من! هرچند من بهتر.