2777
2789
چرا عزیزم هرکسی ب اندازه خودش مشکل داره تو زندگیش از دور معلوم نمیش

شوهر من وابسته ب خانوادشه چند ساله دارم با خانوادش زندگی میکنم هر روز دعوا داریم من دوس دارم مستقل بشم ولی همش میندازه عقب قول الکی میده سرمو شیره میماله یا میگه باشه از خونه مادر شوهر پامیشیم میریم طبقه بالای خونه خواهرم اصلا مغز این ادم کار نمیکنه زنش میخواد در دخالت ها رو ببنده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس میکنم هیچ زنی مشکلات منو نداره

واقعا همینه 

منتها هیچ کس بین اطرافیانش دلش نمی‌خاد بگه و ب روی خودش بیاره.به هر حال دوتا جنس مخالف کنار هم ،تا بیان همدیگرو بشناسن و اخلاق هم دستشون بیاد زمان می‌بره ،فقط گذشت وصبر هست که می‌تونه همه چی رو نگهداره ،اونم ب شرطی کرده اون آدم قابل تغییر باشه نه اینکه هی تو گذشت کنی و طرف تا ابد بخاد همون کار یا رفتارو ادامه بده.یحث خیانت و اینا هم اگه باشه که کلا قضیه خیلی فرق داره

منم خیلی گیر میدم ب شوهرم چون زن ها وقتی توجه نمیبینن یا الویت همسرشون نیستن گیر میدن

همیشه عدم توجه مردها دلیلش تنفر از زن نیست

شاید شوهر شما خیلی مشغله داره

اقا هستم . راننده پروفایلم
شوهرم نمیاد ی بارخودمم رفتم خوشم نیومد اخه ی شهر کوچیکیم مشاوره خوب نداره

انلاین پیدا کن عزیزم

و ی تایمی ک شوهرت بیکار بود و سرش خلوت با مهربونی برو پیشش و ازش بخا باهم صحبت کنین

و ی مشاوره انلاین پیدا کن دوتای باهاش صحبت کنین تلفنی باش بهتر

...
شوهر من وابسته ب خانوادشه چند ساله دارم با خانوادش زندگی میکنم هر روز دعوا داریم من دوس دارم مستقل ب ...

مشکل اینجاست.ما مردا یه کلام نمیتونیم تو تاپیکا حرف بزنیم.همه میریزن سر ادم

.ببخشید موفق باشین

اقا هستم . راننده پروفایلم
همیشه عدم توجه مردها دلیلش تنفر از زن نیستشاید شوهر شما خیلی مشغله داره

ی بار مشاوره رفتم گفت خانواده شوهرت  شهرتو از کودکی با احساس گناه و عذاب وجدان بار اوردن و این خیلی لطمه ب زندگیم زده کافبه خانوادش بگن این کارو کن میکنه ولی من بگم منو ادم حساب نمیکنه

ب هر حال اول امیدوارم که هر چه زودتر مشکلاتتون حل بشه ،

بعد اینکه عزیزم تو برای خودت و خانوادت بهترین آدم روی کره زمینی ،مشکلات زندگی آنقدر ارزش ندارن که تو بخاطرش بخای فکر دست کشیدن از کل زندگیت باشی.لطفا به این چیزا فکر نکن

مشکل اینجاست.ما مردا یه کلام نمیتونیم تو تاپیکا حرف بزنیم.همه میریزن سر ادم.ببخشید موفق باشین

تو تایپک ها حرف بزنید ن اینکه تا میفهمید یکی مشکل داره درخواست دوستی میدید