2777
2789
عنوان

آموزشگاه مربی رانندگی رو عوض نمیکنههه

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 30 پست
شگردشونه جیغ میزنن من جیغ زد اخم کردم توصورتش گفتم ایقد صبرت کمه کارتوعوض کن جیغ نداره خودش خجالت کش ...

اخه وقتی ما پول میدیم چرا باید اعصابمون خورد بشه؟؟ چرا باید تحقیر بشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دستی دستی روح و روانمون رو خراب کنیم

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 دانش آموخته مدیتیشن و ذهن آگاهی☘️✨️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه وقتی ما پول میدیم چرا باید اعصابمون خورد بشه؟؟ چرا باید تحقیر بشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دستی دستی رو ...

نمیدونم فقط میدونم اصلا بش  نگو ماشین داری و تمرین میکنی وگرنه هرچی بشه میگه خودت تمرین کن من ک همه رو انداخت گردن خودم پول مفت برد وقتی ک قبول شدم هی پیام میداد پ شیرینی من چی شد من ک این همه کمکت کردم خوب یادت دادم

نمیدونم فقط میدونم اصلا بش نگو ماشین داری و تمرین میکنی وگرنه هرچی بشه میگه خودت تمرین کن من ک همه ...

آره بمنم میگفت برو بابات تمرین کن

شماره مدیریت دادم بابا تماس بگیره...

این همه پول ثبت‌نام بده بعد بری اعصابم خورد بشه😑 خب وحشیا عین آدم بیایید آموزش بدید...چرا وقتی ثبات روانی ندارید مربی میشید....مگ چاله میدونه عین سگ پاچه میگیرید.. اومدیم ی مهارت یاد بگیریم نه اینکه تحقیر و تخریب بشیم...

آره بمنم میگفت برو بابات تمرین کنشماره مدیریت دادم بابا تماس بگیره...این همه پول ثبت‌نام بده بعد بری ...

خوونسرد باش هرچی گف تو کارخودتوانجام بده من ک پدرشو دراوردم روزای اخر گف میشنوی من چی میگم میگفتمش ن هرچی بیشتر جیغ بزنی کمتر میشنوم اخر طرح دوستی ریختیم باهم..روزی ک کلاسم تموم شد دیگه بهش سلام هم نکردم

خوونسرد باش هرچی گف تو کارخودتوانجام بده من ک پدرشو دراوردم روزای اخر گف میشنوی من چی میگم میگفتمش ن ...

نه من عوض میکنم.. دیگ باهاش کلاس نمیگیرم...

مگ احمقم کلاسم رو با کسی وردارم که اعصابم رو خورو میکنه..

چرا دستی دستی خودمو زجرکش کنم...

آره بمنم میگفت برو بابات تمرین کنشماره مدیریت دادم بابا تماس بگیره...این همه پول ثبت‌نام بده بعد بری ...

ببین اکثرا مربی رانندگیه همینن،منم الان در مرحله امتحان شهری هستم،بار اولم بود پشت فرمون بودم،مربی انتظار داشت همه چی رو بلدم باشم،وقتی یه چیزی یادم میرفت،یه نگاه عاقل اندر سفیه میکرد یا میزد رو دستم یا به پام می کوبید،میگفت سردرد شدم،اصلا منم زده شدم از رانندگی🤐

👨‍👩‍👧
ببین اکثرا مربی رانندگیه همینن،منم الان در مرحله امتحان شهری هستم،بار اولم بود پشت فرمون بودم،مربی ا ...

باید همون موقع عوض میکردی...اینجا کلاس آموزشه..پادگان نظامی نیست ک بخای دادو جیغ بشنوی.. هم پول بدی هم تخریب بشی؟!... سختگیری افسر موقه امتحان اوکیه..ولی توی کلاس آموزش باید با آرامش یاد بگیری..نه اینکه ریده بشه ب اعصاب آدم... من اصلا نمیتونم این ناحقی رو تحمل کنم

باید همون موقع عوض میکردی...اینجا کلاس آموزشه..پادگان نظامی نیست ک بخای دادو جیغ بشنوی.. هم پول بدی ...

مربی من یه پیرزن بود،زیادم هوای ماشینشو داشت،همراه نداشتم که با آقا کلاس بگیرم،میگفتن مردها خونسردتر و جسورترن،دیگه گذشت😮‍💨🥴

👨‍👩‍👧
ب پدرم گفتم .. گفتم ی مربی خوش اخلاق ک ثبات روانی داره بگو بزارن..نه کسی ک مثل سگ پاچه بگیره...رابطه ...

تجربه کردم عزیزم مربی بد داشتم توی آموزشگاه خیلی از ادعا داشت تازه😒

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

میشه

مگه میشه نشه 

حسابی خودتو ناراحت بگیر به مدیر بگو امکان ادامه همکاری با ایشون واقعاً سخته باتوجه به اخلاق خیلی خیلی بدشون

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست