2777
2789
عنوان

پسرایی که به مادرشون احترام میزارن

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسر دیدم به مادرش و زنش احترام گذاشته. و پسرایی هستن که مادرشون رو لایق احترام میدونن ولی زنشون رو نه. 

حالا پسری که به هر دو احترام میذاره به هر دو طرف یاد میده که به هم احترام بذارن. معمولا مدیریت پسرها در روابط عروس و مادرشوهر نقش زیادی داره. ولی متاسفانه مردها از انجام چنین نقشی شونه خالی میکنن.

سیاست فقط برای عروس و مادرشوهر نیست. اون پسر نادون هم باید سیاست به خرج بده. هر حرفی نزنه هر کاری نکنه. جلوی هر دو احترام بذاره. با زنش میره خونه مادرش، سریع تکیه نده و به زنش بگه پاشو کارا رو انجام بده. خودش یکم کمک کنه.

👏👏👏آفرین خیلی نکته مهمی گفتی که کمتر کسی توجه میکنه

دیدم اینارو. بین دو تا رفتار. پسری که احترام زنش رو داره، خونواده ش هم با زنش خوب رفتار میکنن. حتی اگر بخوان ایراد بگیرن چون میبینن پسرشون زنش رو دوست داره حرف نمیزنن. حتی چون زن پسرشون از در وارد شد و پسر رفت استقبال همسرش بقیه هم جلوی پای عروسشون بلند شدن 

ولی پسری که زنش اومد داخل خونه و همونطور که پسره لم داده بود گفت برو برام چایی بریز. مادرشوهره هم شروع کرد غر زدن به عروسش. خیلی فرق داره اینا. دقیقا به مادرت میگی کنیز برات آوردم در همین حد هم خوبه