2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم علایمش عجیبه نظر شما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 71 پست
منم شک خیانت دارم یا مشکل روانی.چون یه دفعه اینکار کرده بعدم گیر داده دماغ عمل کنم

😐😐عزیزم قضیه بو دار هست

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

والا طرف با پشم میرند باشگاه😂

بایدبزنن چون باعث تعریف زیاد میشه و اگه مو داشته باشه بون تعریق ازبدن خارج نمیشه و بخاطررطوبت بالا محل تولید باکتری میشه زیرپوست 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قانونا باید بزنن حتما

شوهر من باشگاه نمیره ولی فوتبال می‌ره میزنه.نوره درمان سرد مزاجیه.شاید خواهره بهش ایراد میگیره ازاین بابت .اونم برا درمان این کارو کرد .در مورد ایراد شاید خواهره ایراد گرفته از سرد مزاجی

نه قانونی وجود نداره خودشون دوست دارن بزنن

باشگاهی گ ما میریم قانونش برای شوهرم اینا اینه ک حتما باید قبل اولین جلسه کامل اپیلاسیون کنن و باعث مشکلات زیادمیشه ورزش و تعریق با موی بدن

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

این که مو ها رو واسه اولین بار جو گیر شده زده و ... هر دلیلی می‌تونه داشته باشه بجز خیانت 

ولی این که از قیافه خواهرت هی ایراد میگیره آیا کور بود موقع انتخاب همسر ؟ 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹

این تغییر معلوم میکنه که بعضی زنا توجهش رو جلب کردن و داره مقایسه می‌کنه همسر خودش رو با بقیه 

خواهر گلت باید شش دنگ حواسش به خودش و زندگیش باشه آروم و با سیاست باشه اصن دنبال دعوا و مچ گیری نباشه، هستن زنای لجنی که طرف یه کارگر سادست و حتی زندگی فقیرانه ای با زنو بچش داره ولی شارلاتانه و با چند تا, عشوه و رنگو روغن  که مالیده به خودش جیب مرده رو خالی می‌کنه و زندگیشو نابود 

این اتفاق برای یه اشنامون افتاد 

این تغییر معلوم میکنه که بعضی زنا توجهش رو جلب کردن و داره مقایسه می‌کنه همسر خودش رو با بقیه خواهر ...

بعد اینکه خرج زنش نمی کرده برا اون خانوم قشنگ خرج می‌کرده درستع؟