2777
2789
عنوان

شوهر بی محبت

411 بازدید | 28 پست

وقتی مریض بشه مثل پروانه دورش می گردم سوپ می پزم میوه میارم براش و در حد خودم می رسم امپول داشته باشه میزنم 

ولی من مریض شذم میگم برام سوپ بخر برای خودت هم شام بخر 

گفت منم از همون سوپ می خورم 

یکم خرید اورد میگه می دونی چقدر شده خودت بپز 

اینم بگم در حد خرید سوپ و داره 

منم گفتم نمی بینی دارم می میرم چطور سوپ بپزم 

میگه می گفتی به مادرم بگم بپزه که چند بار گفتیم و بهانه اورده نپخته که وظیفه هم نداره دلش نمی خواد 

بعد داشتم نی مردم میگه شام کو 

میگم من که سوپ می خورم بچه هم خوابه 

خودت برو خونه مادرت یا هم سوپ بخور مگه نگفتی سوپ می خوری 

گفت من گرسنمه فلان ه رفته با حرص نیمرو زده یعنی داد و هوار 

صبح حالم بد بود داشتم اب می ذاشتم بجوشه برای صبحانه دخترم 

میگه ناله نکن اول صبح برو دکتر 

منم گفتم چقدر تو بی احساسی 

جوری حالم بده که دخترمو تنها فرستادم بره دم در سرویس ببرتش 

خودم هم از بالکن نگاه ش می کردم 

از اول تا اخر ماه کلا دو تومن میده برای همه چی از خرید سیب زمینی پیاز اینا تا خوراکی بچه لباس بچه دکتر بچه 

انتظار داره با اون پول دکتر هم برم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مقصر خودتی مریض شد محلش نده بگو برو دکتر ادا در نیار و اینجور حرفا سوپ و اینام تعطیل .‌ غذای روز مره تونو درست کن خورد خورد نخورد ب جهنم ..‌ ۲ تومن ماهانه رو هم ازش نگیر بگو لیست میدم خودت خرید کن من نمیتونم دیگه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

الان مریضی حساس شدی وجرنه بجای اینکه بگی سوپ بخر میتونستی بگی زودتر بیا یه سوپ برام بزار بپزه ،بعد ک اومد بهش میگفتی این بریز و اونو بریز درش ببند نیم ساعت دیگه میشه سوپ 

بعدم ناله کردن آخه دیگه حتی از مدم در شده چطو ناله میکنید مم برا زایمان رفتم نقم در نیومد از درد زایمان شما برا سرماخوردگی ناله میکنید تو خونه🙄

دیر میاد عنتر نمی خره

خب همون روز اول با ۲ تومن مرغ و گوشت بگیر با فاکتور بیار بزار جلوش بگو تموم شد میوه و تربار و مغزیجات و شوینده ها با خودت .. چون مراعات کردی هار شده

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
الان مریضی حساس شدی وجرنه بجای اینکه بگی سوپ بخر میتونستی بگی زودتر بیا یه سوپ برام بزار بپزه ،بعد ک ...

یعنی چی حالم بده داره مغز و سر و گلوم می ترکه چرا ناله نکنم 

اینم بگم از اول زندگی ش یه نیمرو نپخته پس چطور سوپ بپزه

2810