2777
2789
عنوان

قیمت دادن ژله مگه اینجوری نیس

136 بازدید | 5 پست

ک طرف بگه چه سایزی چه طرحی میخاد بعد قیمت بدیم؟

الان خواهرشوهرم از دیشبه گیر داده میگه ژله چند میزنی میگم چه ژله ای میگه کلی بگو میگم اخه چه اندازه ای باشه میگه کلی یه قیمت بگو اخه من چجوری قیمت بدم 

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

از بین ژله هایی که زدی کمترین قیمت و بیشرین قیمتو بهشون بگو 

مثلا بگو بستگی به سایز و مدلش داره مثلا من از فلان قیمت زدم تا فلان قیمت 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا بگو فلان طرح آنقدر فلان مقدار آنقدر ب هرحال تجربه داری می‌دونی چی چقدر درمیاد دیگه

من تاحالا فقط براخودم درست کردم حالا تصمیم گرفتم برا بیرونم بزنم نزدیکه یلداس ولی نمدونم چه اندازه ای میخاد الان کاسه بزرگ بخاد ۶تا ۷فقط پودر ژله میبره 

یه کاسه کوچیک بخاد ۱بسته میبره نمدونم چی میخاد اصلا 

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

از بین ژله هایی که زدی کمترین قیمت و بیشرین قیمتو بهشون بگو مثلا بگو بستگی به سایز و مدلش داره مثلا ...

اها اره اینجوری گفتم بهش ک الان یه ژله کوچیک انقد میشه