2777
2789
عنوان

کیا از دیشب تا حالا نخوابیدن

748 بازدید | 46 پست

چرا نتوانستید بخوابید؟من اصلا نتونستم بخوابم نمی‌دونم چرا انقدر مظطرب بودم 

کلا یه مدته شبا خیلی مظطرب و پریشونم 

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بخاطرسرماخوردگی داروهم که نمیتونم بخورم پدرم دراومده

الانم ی دفعه دلم هوس ارده خرماکردتاظهربشه برم بخرم دیونه میشم. 

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرماخوردم خوابیدم ولی آنچنان باکیفیت نه تاصبح سرم در می‌کرد 😩😩😩

💔خیلی بده آدم خواب درست و حسابی نداشته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بخاطرسرماخوردگی داروهم که نمیتونم بخورم پدرم دراومدهالانم ی دفعه دلم هوس ارده خرماکردتاظهربشه برم ...

😍بارداری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍بارداری؟

بله🤗

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من بخاطرسرماخوردگی داروهم که نمیتونم بخورم پدرم دراومدهالانم ی دفعه دلم هوس ارده خرماکردتاظهربشه برم ...

چرا دارو نمیخوری؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
چرا دارو نمیخوری؟

بخاطربارداری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهرمو چی کارش کنم سردبشه بایدغرغراشوبشنوم😭😭😭

😂😂😂😂😂😂 

😂واقعا کاش ما زنا هم مثل مردا بی خیال بودیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم گاهی اوقات میخوابم پاا میشم تیکه تیکه میخوابم خیلی بده

یا اکثرا زودد دسشویی بیدارم میکنه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
2810