azarدخترپاییز مدیر عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 115 عنوان سایت یه جوری شده سوال میپرسی چرت جوابتو میدن | مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 59 پست مسخره میکنن نظرات احمقانه بعد تاپیکای خودشونو میخونی میفهمی بچنخوب به چیزایی که نمیفهمید و نمیدونید نظر ندید نظر بخواید ولی نظر ندید طرف اومده زیر پستم کامنت گذاشته داری گرگینه میشی امروز | 07:21 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 5863 کلا همیشه تو سایت پلاسی مزاحمتی برای کسی داشتم حق اعتراض دارید آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟
khod_shifte عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2576 آره بابا بعضیا رو میبینم نصیحت هم میکنن😑 من برم تاپیک های خودمو بخونم ببینم چطوریه از این دید نگا نکرده بودم😂 /🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!
azarدخترپاییز مدیر استارتر عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 115 چند سال پیش اینجا خواهرانه راهنمایی میکردن اعضای سایت اکثرا فهیم و دانا بودن . دیگه تک توک اینجور کس ... واقعاً همینطوره یا مسخره میکنن یا چرت میگن
لاک00جیغ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 8311 نیمه انسان دوازده شب به بعد تبدیل به گرگ میشن 😹🤦🏻♀️ ناراحت نشی ولی خیلی باحال گفت😂😂😂 بلانسبت شما ولی چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁
محدثه_1401 عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 17460 باورت میشه خیلی درخواست دوستی میدن ، نگران کنندس واقعا چی بگم والا
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 5863 ملک شخصی نیست ولی سایت زنونه هست جای شما نیست درسته آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟
دختر_طلایی عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 18021 حسم راجب نر ها یی ک اینجا عضون اینه که انگار خودشون و مادرشون تنهازندگی میکنن ینی شدن دختربزرگه ی ننه و توخونه موندن و کارای خونرو میکنن 🖤
esgghetaaaaaam عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 3429 نیمه انسان دوازده شب به بعد تبدیل به گرگ میشن 😹🤦🏻♀️ وااااااا اینو دیگه نشنیده بودم
azarدخترپاییز مدیر استارتر عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 115 حسم راجب نر ها یی ک اینجا عضون اینه که انگار خودشون و مادرشون تنهازندگی میکنن ینی شدن دختربزرگه ی نن ... وای دقیقااا از سر بیکاری میان اکثرا یا واسه مزاحمت
tanhaye1402 عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 5480 چی بگم والا یه پسره۱۳ ساله عضو سایت شده بود گفتم پسرجون سنت کمه اینجانباشی بهتره گفت مشخصه تو سواددر ... اوه اوه ۱۳ مگه چقدر سواد داره 😂 یه بار یکی گفت متاهلم مشکل تو زندگیم دارم یکی گفت درخواست بده کمکت کنم گفتم شما ۱۶ ساله چه کمکی میتونی بکنی گفت بتوچه 😐 دیگه کش ندادم گفتم بددهنی میکنه اکیپ سوگلی های سایت#
azarدخترپاییز مدیر استارتر عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 115 وااااااا اینو دیگه نشنیده بودم بخدا فکر کن بگی ۹ شب به بعد تپش قلب میگیرم بعد بگه داری گرگینه میشی تازه جالبه تو کامنتای همین پست هم یکی اومده گفته خوب بهت خوب گفته دیگه داری گرگ میشی چه ربطی داره آخه
azarدخترپاییز مدیر استارتر عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 115 آره بابا بعضیا رو میبینم نصیحت هم میکنن😑 من برم تاپیک های خودمو بخونم ببینم چطوریه از این دید نگا ن ... 😹😹😹😹😹برو چک کن ببین
miange عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6521 اکثریت هم برا هر مشکلی نسخه طلاق میپیچه..بابا طرف طلاق رو در مرحله اخر درنظر گفته اللن میخواد شما راهنمایی کنین که به اون مرحله نرسه تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست
محدثه_1401 عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 17460 اوه اوه ۱۳ مگه چقدر سواد داره 😂 یه بار یکی گفت متاهلم مشکل تو زندگیم دارم یکی گفت درخواست بده کمکت ... 😂😂😂