2777
2789
عنوان

سایت یه جوری شده سوال میپرسی چرت جوابتو میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 59 پست

آره بابا بعضیا رو میبینم نصیحت هم میکنن😑 من برم تاپیک های خودمو بخونم ببینم چطوریه از این دید نگا نکرده بودم😂

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیمه انسان دوازده شب به بعد تبدیل به گرگ میشن 😹🤦🏻‍♀️

ناراحت نشی ولی خیلی باحال گفت😂😂😂 بلانسبت شما ولی 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

چی بگم والا یه پسره۱۳ ساله عضو سایت شده بود گفتم پسرجون سنت کمه اینجانباشی بهتره گفت مشخصه تو سواددر ...

اوه اوه ۱۳ مگه چقدر سواد داره 😂 یه بار یکی گفت متاهلم مشکل تو زندگیم دارم  یکی گفت درخواست بده کمکت  کنم گفتم شما ۱۶ ساله چه کمکی میتونی بکنی گفت بتوچه  😐 دیگه کش ندادم گفتم بددهنی میکنه

اکیپ سوگلی های سایت#

وااااااا اینو دیگه نشنیده بودم

بخدا فکر کن بگی ۹ شب به بعد تپش قلب میگیرم 

بعد بگه داری گرگینه میشی تازه جالبه تو کامنتای همین پست هم یکی اومده گفته خوب 

بهت خوب گفته دیگه داری گرگ میشی 

چه ربطی داره آخه

اکثریت هم برا هر مشکلی نسخه طلاق میپیچه..بابا طرف طلاق رو در مرحله اخر درنظر گفته اللن میخواد شما راهنمایی کنین که به اون مرحله نرسه

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

2810