2777
2789

من و همسرم  چند سال پیش بخاطر ۷میلیون بدهی با اینکه مادرم اون موقع پول داشت بهمون قرض بده اما نداد مجبور شدیم خونمونو بفروشیم و آواره بشیم چیزی هم نگفتیم پول خودشونه دیگه نمی‌خوان بدن برای اینکه مستاجر نشیم اومدیم کرج یه خونه قولنامه ای خریدیم چند سال بعد که پولامونو جمع کردیم یه خونه پیدا شد تهران دم عید که صاحبش  پول لازم بود و زیر قیمت گذاشته بود که سریع بفروشه ما هم خوشحال خونمونو گذاشتیم برا فروش اما چون دم عید بود مشتری نبود به مامانم که تازه ویلای شمالشو فروخته بود برای اولین بار رو زدم که برای یک ماه بهمون اون پولو قرض بده تا به محض فروش خونه پولتو پس بدیم اما گفت نه من چرا باید به داماد که غریبست پول بدم گفتم قرضه یه ماهه میدیم قبول نکرد گفت اگه خیلی خونه هه موقعیتش خوبه بده به داداشت اون بخرتش منم ناراحت شدم و گفتم نه خلاصه خونه از دستمون پرید بعد فهمیدم همون پولو بخشیده به برادرم دقت کنین قرض نداده بخشیده تا خونه و ماشین بخره برا خودش پولی که در اصل مال پدر خدا بیامرزم بوداونم گذاشت تو بورس و کلی ضرر کرد البته تهران خونه و ماشین خرید اما میتونست بزرگترشو بخره اما نصف پولا تو بورس بر باد رفت الان من با مادرم قهر نیستم کلی هم بهش محبت میکنم کاراشو میکنم اما ته دلم راضی نیستم بدجور دلم شکسته نمیدونم چطور دلمو صاف کنم جلو کسی به روم نمیارم اما هر وقت بهش فکر میکنم اشکم سرازیر میشه ناراحتیم از  پول قرض ندادنش نیست ناراحتیم از تبعیضی هست که بین من و برادرم گذاشت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشد ناراحتم میشی ولی تو احمقی ک کاراشو میکنی .. کاراشم پسرش بیاد بکنه ... سالی یبار برو خونش برا عیدا و تمام 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

مادرمنم همینه..به پسراش بیشترمیرسه تادختراش..بااینکه داداشام کاردولتی دارن وضعشون خداروشکرخوبه ...بازم اولویت مادرم‌پسراشه..منم خیلی دلم شکسته ولی کاری نمیشه کرد.

ازهمون قدیم پسر وبهترازدخترمیدونن بااینکه دختربیشتربدردپدرمادرمیخوره...دلسوزترازپسره...

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

داستانت آشناست و منم تجربه کردم ،اولا به خودت بابل بابت قلب پاکی که داری و  واقعا حیفه همچین قلبی لک بیوفته روش 

مادرت رو به خاطر جهل و ناآگاهیش ببخش اون به چیزی عمل کرده که می‌فهمه و می‌دونه ،از خدا بخواه برات جبران کنه قلبت رو از مادرت صاف کن تا همین گاهی ها هم شیطان نتونه با افکار منفی روحت رو آزار بده ،مل زندگیم با تبعیض مادرم گذشته و دیگه مهم نیست الهی خدا برات بخواد بنده ش که خودش روزی خوره ،انشاءالله مادرت هم آگاه بشه و جبران کنه وگرنه کائنات خواه ناخواه جواب کارش رو خواهد داد

2810