2777
2789
من ترجیح میدم النگو نداشته باشم که البته ندارم ولی دندونام سالم باشه موهام سالم باشه لباسام خوب باشه ...

آره خب اینم هست ولی خیلی اوقات طلا صرفا جهت پس اندازه برای روزای گرفتاری مثلاً من ترجیح میدم به جای اینکه بینیمو عمل کنم طلا پس انداز کنم برای خونه و ماشین چون به این درک رسیدم که فعلا این چیزا مهم تره برام 

مهم نیست بقیه چی فکر میکنن. مهم خود ادمه‌. با النگو کیف میکنی النگو بخر با دستبند کیف میکنی دستبند بخر.

درباره سوالتونم باید بگم اینجا همه جور ادمی از هر شهر و روستایی وجود داره‌. ممکنه توی روستا یا شهرِ یکی، النگو خیلی فاخر باشه 😂 و یه جا دیگه یه شهر و روستای دیگه النگو بی کلاسی باشه و دستبند ظریف یا هر چیز ظریفی اولویت خرید باشه. برای همین دعواشون میشه چون مغزشون کوچیکه به هرحال. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم دستبند دوس داشتم و دارم قبل ازدواجم دستبند داشتمبرای خرید عقد گفتم جا النگو دستبند برمیدارم که ...

مبارکت باشه عزیزم

حالا اونا رسمشون النگو بوده دیگه همین که برات هدیه گرفتن خیلی ارزشمنده بعدا خودت دستبندایی که دوست داری میخری😘

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
عزیزم درمان دندون با کامپوزیت فرق داره هااون درمانیه این پزی😅(شوخی کردم ناراحت نشی)

قربونت عزیزم منم دندونام ردیف بود ولی خب تغییر رنگ داده بود که درمانش همون کامپوزیته به اضافه دوتا دندون عقلامو کشیدم که اون یکی هارو با فشاری که میاره خراب نکنه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
النگو چیپ ترین و بی کلاس ترین طلاستمن هیچ آدم باپرستیژی رو ندیدم که النگو بندازهو خب کشورهایی هم که ...

عجب😕

کامنت گذاشتن این مدلی و توهین بی دلیل به خانمایی که النگو دوست دارن چیه خانم همه چیز دان؟؟؟ 

من به شدت از النگو بدم میومد ولی بعد از ازدواج همیشه النگو انداختم و به حرف هیچکس اهمیت ندادم

واقعا سلیقه ایه اصلا نمیشه نظر رو تحمیل کرد

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
آره خب اینم هست ولی خیلی اوقات طلا صرفا جهت پس اندازه برای روزای گرفتاری مثلاً من ترجیح میدم به جای ...

حرفتون درسته آدم وقتی نیاز دیگه ای نداره خب بله طلا بخره بهتره 

من بحثم اینه طرف واجبه بره دندوناشو درست کنه ولی طلا انداختن رو مهمتر می‌دونه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
برا خانوما نمیکارن ینی جواب نمیده نهایتش مزوتراپیه ک چندانم مدثر نیس برای مویی ک ارثی کم هس

جواب میده چبرید شیراز 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

منم چن وقت پیش کل دندونام درست کردم هیچیم طلا ندارماما لامصب موی کم پشت با هیچی خ ب نمیشه😩

دقیقا با مزو و ویتامین با کوفت با زهر مار هیچی جواب نمیده 

حتی داروی ایتالیایی بهترین برند خوردیم ولی .‌

منم چن وقت پیش کل دندونام درست کردم هیچیم طلا ندارماما لامصب موی کم پشت با هیچی خ ب نمیشه😩

امیدوارم یه روزی روش کاشت موی راحت اختراع بشه خیلی خوب میشه🤩