2777
2789

یا باید برم اموکسی کلاو بخرم بازم؟

سرفه و ابریزش بینی داشتن 

هنوزم سرفه دارن

شربت دکسترومتورفان هم خوبه بدم بهشون؟

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

سرخود انتی بیوتیک میدین؟

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

نه عوض نکن  دوره درمان با انتی بیوتیکو کامل کن  اگه قطع کنی دوباره علایم برمیگرده

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عوض نکن دوره درمان با انتی بیوتیکو کامل کن اگه قطع کنی دوباره علایم برمیگرده

یدونه شربتو به3تا بچه میدادم 

داروخانه بهم بیشتر ندادن

نه دکتر برده بودم....داروخانه یدونه کلاو داد بهم

چند روز دادی؟

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

مگه تب دارن چرک خشک کن میدی اینا علائم سرماخوردگی استنهایت دیفین هیدرامین بده

بردم دکتر گف عفونت گلو دارن

یدونه شربتو به3تا بچه میدادم داروخانه بهم بیشتر ندادن

وا مگه میشه؟مگه سه تا نسخه نداشتی؟خب ازاد بگیر 

خواهشا انتی بیوتیک بدون تجویز پزسک ندین فقط سرفه وپابریزش اصلن انتی بیوتیک نمیخواد

دکتر بردم...قبلش خودم کتوتیفن و دیفن میدادم خوب نشدن

یدونه شربتو به3تا بچه میدادم داروخانه بهم بیشتر ندادن

بخاطر همین زود تموم شده  اموکسی کلاو بخر همون دوزی ک دکتر تعیین کرده

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

البته از من میشنوی به حرف این دکترا الکی هی به بچه انتی بیوتیک نده،بدنش مقاوم میشه،من چند وقت پیش دخترم مریض شد دکتر خودش نبود بردم کلینیک کودک اونجا یه عالمه دارو نوشت برا بچم بعد که بردمش دکتر خودش گفت اصلا دارو نیاز نداشته