2777
2789
عنوان

ترمیم بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای دخترم مشکلی پیش اومدهنگران روحیه‌ش هستمدلم نمی‌خواد ببرمش دکتر برای معاینهخیلی حساسهمیترسم هم و ...

من باشم میبرمش ولی با جزییات نمیگم چرا بردم انواع دروع غیرواضح هس 

یکیشو بگو ببر

ولی ی عمر راحتی

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......
خب خون ریزی نکردم فرداش رفتم دکتر گفت شما ضربه دیدی بچگی خودتم نفهمیدی ما هم گفتیم باشه😐

چه قانع!!! شوهرتم گفت باشه؟

کسی که قانع باشد ، اندوهگین نشود! (مولا امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام)
برای دخترم مشکلی پیش اومدهنگران روحیه‌ش هستمدلم نمی‌خواد ببرمش دکتر برای معاینهخیلی حساسهمیترسم هم و ...

عزیزم فکر نکنم مسئله مهمی باشه ولی میتونی باهاش صحبت کنی و بگی دکتر محرمه آدمه میخوای بریم دکتر ببینت؟؟اگه موافقت کرد ببرش دکتر و بگو یه نگاه سطحی بهش بندازه

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
من باشم میبرمش ولی با جزییات نمیگم چرا بردم انواع دروع غیرواضح هس یکیشو بگو ببرولی ی عمر راحتی

آره شاید 

عزیزم فکر نکنم مسئله مهمی باشه ولی میتونی باهاش صحبت کنی و بگی دکتر محرمه آدمه میخوای بریم دکتر ببین ...

باهاش صحبت کردم. گریه کرد گفت دوس ندارم

منم دیگه اذیتش نکردم. گفتم باشه!!

ولی دل تو دلم نیست 

باهاش صحبت کردم. گریه کرد گفت دوس ندارممنم دیگه اذیتش نکردم. گفتم باشه!!ولی دل تو دلم نیست

وقتی خودش دوست نداره راحتش بزار... فکر نکنم مسئله جدی باشه، چون بکارت فقط در اثر دخول از بین میره

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
اره چون دید چقد داغونم واعتملد داش بهم

آهان چه خوب!! ولی خب من نمیتونم ریسک کنم برای آینده‌ش و طرز تفکرهایی که نمی‌دونم چیه!!!

و از طرفی دوس ندارم معاینه بشه چون حساسه و سنش کمه

2810