2777
2789
عنوان

من و نامزدم داریم مهاجرت میکنیم المان بنظرتون اینجا عروسی بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 67 پست
تو ک ونتو بزار به نمایش ملت مشکل نداره بزار من تعلیق بشم 🤣🤣🤣 ک یر خودمم تو ک وووونت 😜😜

@niniyar_3    

@niniyar_2    

@niniyar_5    

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو ک ونتو بزار به نمایش ملت مشکل نداره بزار من تعلیق بشم 🤣🤣🤣 ک یر خودمم تو ک وووونت 😜😜

در ضمن من خواستم اسم یه قرص رو بپرسم ازتون اعصابمو خورد کردی اینجور جواب حقتونه چی بی ارزشی خودتو گم کردی رفتی المان 

در ضمن من خواستم اسم یه قرص رو بپرسم ازتون اعصابمو خورد کردی اینجور جواب حقتونه چی بی ارزشی خودتو گم ...

@niniyar_2    

@niniyar_5    

@niniyar_3    

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه وکیل ندارم خودم دارم کارام رو انجام میدم

وکیل داشته باشید کارها راحت تر پیش میره، چون لینک های خودشون و دارن و میدونن تو کدوم ایالت ها و کدوم دانشگاه ها باید درخواست پذیرش داده بشه و بیشتر دانشجو یا فرصت مطالعاتی میگیرن

معلومه کل خاندانت چاقال بدرد نخور بودن از اول

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

مادر تو رو هم اره

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

@niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5

اللن فکر کنم هیچ نی نی یاری نیست😖

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒                                   پشت دستمو داغ گذاشتم، که دیگه تاپیک نزنم😒🥴

@niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5

چی میشه نی نی یار حرف منو بفهمه که واقعا خواستم اسم یه قرص رو ازش بپرسم ایشون تازه به دوران رسیده بود جنبه نداشت اومد گزارش زد البته برامم مهم نیست فقط بفهمه تو خودت ذهنت مریضه فکر میکنی هر که درخواست بده حتما میخواد باهات باشه 

اللن فکر کنم هیچ نی نی یاری نیست😖

مهم نیست صبح هستن

خب تو گوه خورش با اگه میتونی

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

2810