2777
2789

اصلا بلد نیستم رفتار کنم من تو خونه پدرم خیلی لوس شدم الان عین دخترای لجباز رفتار میکنم شوهرم بدتر بچمیره سر اعصابم نمیدونم چجوری محبت کنم چیکار کنم بهم اهمیت بده به قولی چجوری رامش کنم تو زندگی ضما ها چیکار میکنین شوهراتون دوستون دارن بهتون ارزش میزارن؟؟؟

برای همدیگه خوب بخواهیم هر کسی نردبان خودشو داره حسادت ممنوع                                                                  عاشق همسرممم 😍

اینطوری نمیشه گفت برو مشاور رفتار هاتو توضیح بده برات اصلاح می‌کنه خودش و ما از زندگی شما آگاه نیستیم .

لطفا بیاییم تاپییک آخرم اگر متاهل یا مطلقه هستید

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید