2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها جایی که ازش بدم اومد اونجا بود که من تازه باردار شده بودم حرف افتاد گفتم خدایی ظلمه پدر دختر هم جهاز بده هم سیسمونی یکی دیگه بچه درست کرده به اونا چه آخه؟ برگشت گفت یعنی نمیخوان سیسمونی بدن؟ مگه میشه باید بدن گفتم نترس بابام خیلی وقته کارتشو داده دستم می خره

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

تنها جایی که ازش بدم اومد اونجا بود که من تازه باردار شده بودم حرف افتاد گفتم خدایی ظلمه پدر دختر هم ...

حرفت حق بوده. نمی دونم کی باید این رسمو متوقف کنیم که پدرزن وسایل بچه ای که درست کردیو بده 

تنها جایی که ازش بدم اومد اونجا بود که من تازه باردار شده بودم حرف افتاد گفتم خدایی ظلمه پدر دختر هم ...

سیسمونی دیگه چه مسخره بازی ایه

مگه اینو پدر و مادر بچه نمیگیرن؟ به خانواده هاشونم ربط داره مگه🫤

‌•●{~~}●•  من‌ 

خیلی چیزا گفته خیلی کارا کرده ولی حقیقتا اصن حوصله تایپ ندارم می‌تونه بره ب جهنم 🤷🏻‍♀️

در حدی بگم ک اگ بخوان بفرستنم بهشت ببینم پدر و مادر همسرم هم اونجان از هم دم در دور میزنم ی راست میرم قعر جهنم چون قطعا بهشتی ک اونا توش باشن از صدتا جهنم بدتره 

2810