2777
2789

سگ 

البته عجیب نیست،خیلیا دارن

از سگ وحشت دارم،از دور سگ ببینم فرااار میکنم،بیاد طرفم میمیرم فقط،خیلی وحشتناکه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اولین فوبیای زندگی من مارمولکه.بشدت وحشت دارم شاید اگه کسی کنارم نباشه اون لحظه ایست قلبی کنم کل صورت وبدنم لمس میشه

ترس شدید از ارتفاع دارم.از لمس تمام حیوانات متنفرم.از دست زدن به مو وپوست کسی دیگه هم متنفرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من در حد مرگ از سگ میترسم مخصوصا سگ های بزرگ و ولگرد 

تا جایی که یه بار نصف قلبم از شدت ترس تیر کشید و نفسم داشت بند میومد 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
اح اح منموقتی میریم طبیعت رو زمین سوراخایی ک مال موشهاسیا لونه مورچه هاوای خدا الانم ک گفتم حالم بد ...

اونا که سوراخ های زیادی نیستن

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
وا کرم که خیلی باحاله🤣

تا مرز سکته میبره منو 😨

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

فوبیای اول و آخر زندگیم مارمولک اگه ببینمش گریه میکنم و حالم بد میشه ممکنه تا چند روز غذا هم نخورم

وای مثل منی.منم چندبار تا پای سکته رفتم.یبارم صورت وگردنم کامل بی حس شد خدارحم کرد همسرم خونه بود بزور منو کشوند رومبل.خدا نسلشونو منقرض کنه آخه خداقربونت برم این بی ریختارو چراخلق کردی

اسم علمیش ترایپو فوبیا

چقدر عجیب بود

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

فوبیای دیدن سخره بزرگ ک توش ابه توشب من وافعامیترسم وحشتناک حتی کسیم نزدیکش بشه براش میترسم نمیدونم چرانیجویم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

من ترس ازرانندگی دارم خداخیرتون بده چیکار کنم الان مجبورم رانندگی ولی نمیکنم

یبار بشین توش اروم برون منم میترسیدم وقتی همسرم یهویی داد دستم روندمش دیدم چیزی نی جز لوس بازی😂😐

خیاط خانومِ ...♡

ا دریا و ماهی میترسم🥲و جاهای تنگ و تاریک 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.                 من‌طُ‌را‌با‌خون‌و ‌دل‌از‌یاد‌بردم‌لطف‌کن‌هر‌کجا‌چشمت‌به‌من‌ افتاد‌کج‌کن‌راهت‌را :)                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯