بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند شال پیش برای اولین بار رفتم سرزمین موج های ابی مشهد، وقتی توی تونل ها از بالا ب سرعت میومدم پایین اونجا هم از شدن وحشت میخاستم غش کنم 😑😑😑بهش فکر میکنم دلم میریزع
من از پله برقی ، می ترسم یکبار بچه بغل چادرم گیر کرد تو پله برقی خوردم زمین از آن روز می ترسم خیلی زیاد وقتی مشهد می روم دوست دارم با پله برقی بروم زیرزمین ولی می ترسم
توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما