2777
2789
نگاه کردن به ایینه تو تاریکیاتاقی که پنجره نداره و درش بسته ست

آیینه دروازه ورود موجوداته هیچ وقت شب و تو تاریکی توی آیینه نگاه نکنید

تاوان عشق را دل ما هر چه بود داد  چشم انتظار باش در این ماجرا تو هم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناظم مدرسه پسرم از سوراخهای زیاد کنار هم بشدتتت چندشش میشه و جیغ و داد میکنه

منم دارمش متأسفانه ترایپوفوبیا

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

من ترس  از ارتفاع دارم 

خیلی شدیدع 

از فکر اینه سوار هواپیما بشم تپش  قلب میگیرم 

چند شال پیش برای اولین بار رفتم سرزمین موج های ابی  مشهد، وقتی  توی تونل ها از بالا ب سرعت میومدم پایین اونجا هم از شدن وحشت میخاستم غش کنم  😑😑😑بهش فکر میکنم دلم میریزع 

هیچ وقت نفهمیدم چرا

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

من از پله برقی  ، می ترسم یکبار بچه بغل چادرم گیر کرد تو پله برقی خوردم زمین از آن روز می ترسم خیلی زیاد وقتی مشهد می روم دوست دارم با پله برقی بروم زیرزمین ولی می ترسم 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
من ترس از ارتفاع دارم خیلی شدیدع از فکر اینه سوار هواپیما بشم تپش قلب میگیرم چند شال پیش برای اولی ...

والای مثل من

یه لحظه لطفا👈👈من یه خانم خونه دار بودم اما تصمیم گرفتم تغییر کنم و همینطور شد و شدم یه🥰🥰 بانوی کارآفرین🥰🥰تو هم اگر دوست داری تغییر کنی بهم پیام بده

فوبیای آسانسور 🤦‍♀️باید حتما یکی باشه که بغلش کنم سفت

وگرنه نمی تونم خیلی سختمه 

مارمولک و عنکبوت هم تا حدودی

فعلا همینا به ذهنم اومد

من بین روح آزاد و جسم زندانی ، روح آزاد رو انتخاب می کنم🕊