2777
2789
از آمپول تو باسن اصلا تا الان سیو پنج سالمه نزدم میکشه منو استرس کاش راه درمان داشت

منم دقیقا مثله شما بودم در حدی که به غش کردن میرسید حالم 

اما الان تموم شد دیگ 

میدونی چجوری!؟ 

خودم رفتم دوره تزریقات یاد گرفتم ترسم تمااااام شد 

هم برای خودم میرنم همیشه هم برای اطرافیانم بدون ذره ای ترس

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجیب ک نمبدونم ولی از خیابون نمیتونم تنهایی رد بشم باید دست یکیو بگیرم وگرنه مطمئنم خودمو گم میکنم تصادف میکنم

تو بچگی دو سه بار نزدیک بوده ماشین بزنه بهم فکرکنم از اون موقع اینجوری شدم

یه روزی بر میگردی که دیگه منی وجود نداره🙃 در حال اضافه شدن به جمع مرغان 😁البته اگه خدا بخواد💕🍃

فوبیای فضای بسته دارم و اینکه تو قبر زنده بشم میترسم اونجا تاریک تنها تنگ... شوهرمو گفتم منو چند روز ...

وای تو آسانسور برق رفت من موندم ولی جات خالی کلی خندیدم    

خدایا شکرت ... ❤

نمیدونم عجیبه یا نه اما من  فوبیای فضای شلوغ و بسته دارم زیارت میرم طرف ضریح نمی‌رم یه بار رفتم حالم بد شد 

فوبیای سگ دارم به شدت از سگ میترسم وواقعا نمیدونم چرا از کوچه و خیابون جمع نمیشن 

فوبیای استخر     بخاطر ترسم از آب  نتوتستم شنا یاد بگیرم.دست و پامو گم میکنم. 

فوبیای تنهایی موقعی که تاریکه. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

سلام بچه ها آفرین تو رو خدا 😭😭😭

150 نفر به پرسشنامه ام جواب بدن

قبول بشم این ترم

موضوعش طلاق عاطفی و تعارضات زناشویی بین خانم هاست

خواهش می کنم 

بخدا براتون دعا میخونم 

https://www.digisurvey.net/answers?sid=GvdSb7GnlLOrijVPDrFg4w%3D%3D

خواهشمندیم با دقت به سوالات پاسخ دهید.
لازم به توضیح است که این سوالات فقط برای پژوهش حاضر مورد استفاده قرار می گیرد و محرمانه می ماند.

هر عزیزی لطف کرد و جواب داد لایکم کنه بدونم چند نفریم