2777
2789
عزیزم میفهمم چقدد بده ولی اصلاا اصلااا بهش فکر نکن چون حالت بد میشع فوبیا خیلی بده

لونه زنبور من اونقد دوس دارم برم توش برم ببینم توش چطوریه زنبورا میرن تو هر سالنی😂

خیاط خانومِ ...♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میفهمم چقدد بده ولی اصلاا اصلااا بهش فکر نکن چون حالت بد میشع فوبیا خیلی بده

خیلی واقعا مخصوصا اگه با فکر کردنم حالت بد بشه بخدا تو خونه سعی میکنم از آبکش استفاده نکنم حتی ماکارانی میخام آبکش کنم با همون قابلمه درشو کج میکنم آبش خارج بشه 😑

خیلی واقعا مخصوصا اگه با فکر کردنم حالت بد بشه بخدا تو خونه سعی میکنم از آبکش استفاده نکنم حتی ماکار ...

وایییییی عزیزمممم چقددددد بددد حتما اگه شرایطشو داری برووو دکتر بخدا برا حال خوب خودت میکم🥲

خیلی واقعا مخصوصا اگه با فکر کردنم حالت بد بشه بخدا تو خونه سعی میکنم از آبکش استفاده نکنم حتی ماکار ...

شاید خنده دار باشه از نظر خیلیا ولی واقعا خیلی بده

اونروز تو خیابون یه تنه درخت دیدم قطع شده بود وسطش سوراخ سوراخ بود فقط دویدم که نبینمش😑😥

وایییییی عزیزمممم چقددددد بددد حتما اگه شرایطشو داری برووو دکتر بخدا برا حال خوب خودت میکم🥲

واقعا باید برم حتمااا میرم عزیزم

البته سعی میکنم بهش دامن نزنم ولی بازم یهو پیش میاد

2810