2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو بچگی وقتی 4/5سالم بود از صخره بلند افتادم از اون موقع همش ترس از ارتفاع دارم مثلا اگه تو یه ساختمون باشم همش به این فک میکنم اگه خودم یا یکی از عزیزام از این ارتفاع بیفته چی میشه همیشه کابوس میبینم 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  

فوبیای حشرات. فضای تنگ و بسته 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

فوبیای مار

جوری که حتی تو تلوزیونم پخش بشه نمیتونم نگاه کنم 

چندوقت پیش تو اینستا تو اکسپلور دیدم گوشیا جوری پرت کردم صفحش ترک خورد. همشم برمیگرده به بچگیم بابام یه مار تو شیشه الکل آورد خونه از همون موقع شروع شد

درهای بسته برای آدم‌هایی باز می‌شود که جرئت در زدن داشته باشن...
ارتفاع ، برج، طبقات بالاکسی مثل من هست؟

دایی من طبقه بیستم زندگی میکنن.. خیلی باحاله

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
فوبیا خانواده شوهر جدا تا وقتی میبنمشون هیچ اتفاقی هک‌نیفته ولی تا چند روز ناراحت و‌افسرده ام

وای دقیقا منم همینم.یک سال نمیدیدمشون ارامش داشتم دوباره آشتی کردیم ی شام رفتم اتفاق خاصی هم نیفتاده ولی افسرده ام حالم بده حس بد دارم.بعد همش یادم میفته که بخاطر ذوق دخترمو همسرم رفتم یکم آروم میشم بعد دوباره دپرس میشم

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️