2777
2789
عنوان

این کار من یه جور خیانته آیا

174 بازدید | 16 پست

من یه پسر عمو دارم باهاش همسنم، بچگی خونه مامان بزرگم یا اون میومد خونه ما یا من میرفتم خونشون خلاصه همیشه با هم بازی میکردیم، با هم مهد کودک رفتیم، کلاس رفتیم، تو اکثر عکسای بچگیمم کنارمه

حالا شوهرم که عکسامو میبینه یا گاهی صحبت از خاطره های بچگی میشه من پسر عموم از دهنم میپره شوهرم ناراحت میشه قیافه میگیره انتظار داره کلا از مغزم پاک کنم این آدمو

ولی اون برا من مث داداشمه، وقتی یه اتفاقی براس میوفته،عمیقا ناراحت میشم، یا همیشه آرزو میکنم زندگی خوبی داشته باشع

فک نمیکردم احساسم نسبت بهش چیز بدی باشه چون خواهرانه دوسش دارم فقط و فقط،، یا نمیدونم بده؟؟؟؟؟ 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه باهاش چت یا مکالمه خصوصی داری؟ یعنی دور از چشم شوهرت؟ اگر نداری که نه خیانت حساب نمیشه.همبازی بچگی‌هاته دیگه چیکار می‌کنی مگه؟ فکر خودتو الکی مشغول نکن

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

حساس شده شوهرت 

باهاش حرف بزن مطمئن ش کن که تنها مرد زندگیته و سعی کن کمتر درمورد پسرعموت حرف بزنی

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
خیلی بده آبجی مردا هم جنس خودشونو میشناسن از ندگی زناشوییت که پسر عموت مهم تر نیست بخاطر مردم شوهرت ...

من سعی میکنم دیگه پیش شوهرم هیچ حرفی ازش نزنم 

ولی حساسم کرده، همش میگم نکنه این حس خواهرانه دوست داشتنم خیانت باشه😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهش میکنم تاپییک منم نگاه کن اسی

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

حساس شده شوهرت باهاش حرف بزن مطمئن ش کن که تنها مرد زندگیته و سعی کن کمتر درمورد پسرعموت حرف بزنی

والا از آخرین باری که سرش باهام سنگین شد تصمیم گرفتم هیچ وقت اسمشو جلو شوهرم به زبون نیارم، ولی منم حساس کرده همش فک میکنم حسم نسبت به پسر عموم حس بدیه😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه باهاش چت یا مکالمه خصوصی داری؟ یعنی دور از چشم شوهرت؟ اگر نداری که نه خیانت حساب نمیشه.همبازی بچ ...

نه حتی شمارشم ندارم اونم شماره منو نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا از آخرین باری که سرش باهام سنگین شد تصمیم گرفتم هیچ وقت اسمشو جلو شوهرم به زبون نیارم، ولی منم ...

اگه خیلی ام یهو اینجور اسمش نبری با خودش میگه حتما چیزی بوده من گوشزد کردم خودشو جمع کرده 

کلا معمولی باش 

2810